maanantai 25. toukokuuta 2009

Tunnarihehkutusta!!!

Tunnari. Eilen illalla tein Turbolle tunnarin 4 väärää ja oma ympyrän muodostelmassa oma klo 15 kohdalla. Tosi hyvin meni ja oma löytyi ilman väärien nostelua. Tänään ollaan tehty myös pari tunnaria. Ennen illan hakutreenejä ekaa kertaa 5 väärää ja oma elikkäs samanverran vääriä, kuin kisoissa! Kapulat rivissä I I I O I I. Haisteli kapuloita hyvin läpi ja oma löytyi :) Hakutreenien jälkeen koiralta oli sopivasti ylimääräinen virta poissa ja tein tunnarin, jossa kapulat jonossa 4 väärää ja oma. Oma kapula keskellä. Haisteli kaikki väärät kapulat läpi ja muutaman jopa kahteen kertaan ennenkuin oma löytyi. Yhtä väärää kapulaa, joka oli oman vieressä haisteli melko tarkkaan ja pelkäsin jo, että ottaa sen suuhun, mutta ei :) vaan lähti vielä käymään kapuloita läpi, jolloin oma löytyi!!!!!!! Turbo sai extraherkut palkaksi ja äippä on huippu tyytyväinen!! :D :D :D Keppitunnaritreeni kannatti ja itsensä nolaaminen grillipihtien kanssa lenkillä!! :)) nyt pitäisi ottaa pikuhiljaa vieraan ihmisen haju mukaan kapuloihin.

Hakutreeneissä ei niinkään hyvin mennyt. Tai no ukot kyllä löytyi, mutta Turbo ei niin yhtään kuunnellut käskyjä ja mennä viuhotti minkä kerkesi. Ukot molemmissa etukulmissa. Ensin vasemmalle haamu vahvistaakseen suoraa pistoa. Hyvä suora pisto, mutta ennen ukkoa oli hieman syvä oja, jonka Turbo kiersi vähän matkan päästä, jossa oli loivempi ojan ylitys. Suora palkka ukolla. Toinen ukko oli valmiina oikeassa etukulmassa. Lähetyksessä Turbo jo katseli hieman alueen vasemmalle puolelle, eikä suoraan eteenpäin. Sitten kuitenkin suoristi pään ja lähetin ukolle. Eteni noin 40m ja kaarsi vasemmalle ja lähti hyyyyvin kauas etsimään. Huutelin takaisin, mutta turha toivo. Siellä se kaarteli ja kävi jopa alueen ulkopuolella kauhea vauhti päällä. Lopulta sain Turbon palaamaan ja uusi lähetys ukolle. Nyt eteni melkein ukolle asti, mutta juoksi ohi ja kävi varmaan 100m:ssä ja lähti kaartelemaan alueella, eikä tullut luokse käskystä.. huoh. Sillä on niin kova vire löytää ukko, että ei omista korvia hakumetsässä. Ainakin intoa piisaa ;) Lopulta sai hajun ukosta ja löysi ukon. Juu ei ollut suora pisto..

Darralle muutama tokoliike pihassa.
Liikkeestä seisominen. Tosi hieno. Aavistuksen meinasi ennakoida seisomista. Kävelin takaakiertäen sivulle, jossa seisoin hetken ja palkkasin suoraan seisomisesta. Ei ennakoinut perusasentoa.
Seuraaminen. Tehtiin vain muutama nopea täyskäännös, josta heti palkka.
Luoksetulo. Hyvä vauhti luoksetulossa ja hyvä pysäytys. Loppuluoksetulossa varmistin vauhdin ottamalla itse muutaman juoksuaskeleen taaksepäin.
Nouto. Superhieno nouto. Hirveellä vauhdilla kaulalle ja palautuksessa lähti tulemaan laukalla ja kehuin vielä hirveästi, että laukka pysyy loppuun asti. Taitava likka! voi kun pääsisi jo kisaamaan :)

Ei kommentteja: