perjantai 22. toukokuuta 2009

Jälkeä ja pyöräilyä

Aamupäivästä käytiin Katjan kanssa tallomassa Töpölle, Turbolle ja Darralle jäljet. Tein Töpölle jälen ja Katja talloi Turbolle ja Darralle. Pituutta n. 30m ja jälkien vanhenemisen aikana käytiin hieman shoppailemassa Mustissa&Mirrissä. Piti käydä ostamassa jälkivaljaat, että on mukavempi sitten jälkiä ajella. Sama koko kävi molemmille koirille. Samalla punnitsin koirat ja Turbolle vaaka näytti 52,4kg ja Darralle 46,7kg. Jäljet kerkesivät vanheta n. tunnin ajan.

Turbon jälki meni.. mitenkä sen nyt sanoisi.. herkutellen ;) äijä pyöri ympyrää ja etsi makupaloja. En oikein tiennyt miten olisin ohjannut, ettei jatkuvasti lähtisi takajäljeltä etsimään makupaloja. Annoin itsenäisesti tehdä töitä ja ihan lopussa eteni hetken aikaa jopa suoraan. Treeniä treeniä..

Darra jäljesti tänään paljon tarkemmin, kuin eilen ja söi makupalojakin tarkemmin. Kokoajan kuitenkin edettiin jälellä ja ihan hyvin likalla kaiken kaikkiaan meni. Ollaan Darran kanssa mukana Josepan alkeisjälkiryhmässä, jossa varmasti saadaan sitten vinkkiä jäljestämiseen.

Illalla kelin hieman viilennettyä lähdettiin metsään pyörälenkille ja pari tuntinen siellä vierähti. Koirat saivat juosta koko matkan vapaana ja omaan tahtiin. Välillä otettiin pikku spurtteja, mutta muuten oli aika rento vauhti. Lenkillä tein molemmille keppitunnarit. Turbolle 4 väärää ja oma I I I O I. Haisteli keppejä läpi tarkkaan ja oma sieltä löytyi ilman väärien nostelua. Tarvii siis tunnin fillarilenkin ennenkuin malttaa keskittyä tunnarissa..
Darralle 3 väärää ja oma I I O I. Haisteli myös melko tarkkaan ja oma löytyi. Ei väärien nostelua :)

1 kommentti:

HeidiU kirjoitti...

hei vaan!
kävin lukee täältä kuinka teidän pentujuttujen kävi ja tuli tosi paha mieli ja harmitus =( no, pääasia, että mammakoira on kunnossa :) elsahan on astutettu ja huomiseen asti jännäillään ultrauksen tulosta!

reeni-intoa teille, me jäädään pian vähän tauolle..toivottavasti :)

heidi ja elsa-pyrri
http://edeh.vuodatus.net