keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Pihatokoilua

Voi heleveta..Suomi hävisi sittenkin :'( nyt ketuttaa ja kympillä.
Tänään tokoiltiin Darran kanssa etupihalla ja ajattelin tehdä pienen tason kartoituksen pitkän treenitauon jälkeen. Saatiin yleisöäkin, kun lauma naapurien tenavia kerääntyi katsomaan meidän treeniä :) Darra tuntuu olevan kyllä melko valmis kisoihin jahka antibioottikuuri loppuisi. Treenin jälkeen kerettiin käydä reilu tunnin lenkki ennen pelin alkua ja Darra painatteli menemään kuin viimeistä päivää.. ja taas yritti haastaa Turboa kilpajuoksuun ja painimatsiin, mutta toppuuttelin menoa. Kunhan antibiootit on syöty/ piikitetty niin sitten saa taas riehua sydämen kyllyydestä.

Darra
Seuraaminen. Mukava vire seuraamisessa ja paikka pysyi hyvänä. Täyskäännökset hieman venyivät, mutta muuten olin tyytyväinen.
Liikkeestä maahanmeno. Kaikin puolin super.
Luoksetulo. Lähti tulemaan hyvällä vauhdilla. Pysäytys hieman venyi ja loppu ravin ja laukan sekoituksella. Suora asento edessä ja nopea sivulle siirtyminen, joka jäi ensin hieman vinoon, mutta korjasi itse.
Liikkeestä seisominen. Alustavalla seuraamisosuudella kontakti katkesi parin askeleen ajaksi. Seisominen tosi hyvä ja vapautin ilman perusasennon ottamista.
Nouto. Muuten hieno, mutta palautuksessa vaihtoi raville muutamaa metriä ennen ja toi hieman vinoon eteen.
Kaukokäskyt. Ihan mielestäni kympin arvoinen suoritus.
Hyppy. Lähti kohti estettä, mutta ei hypännyt. Liike alusta asti uusiksi ja nyt hyppäsi ekalla käskyllä ja hyvä istuminen kylläkin ihan kiinni esteeseen. Ei kolauttanut estettä takasin hypyssä ja loppu ok.

Turbo
Seuraaminen. Tehtiin lyhyt voin seuruukaavio, jossa kännökset molempiin suuntiin, liikkeen pysäytykset ja täyskäännös. Sama kuvio myös hitaassa seuruussa ja juoksussa. Lopuksi sivuaskeet, peruutus ja paikallaankäännökset. Juoksuosuudessa otti välillä hieman väljyyttä ja hitaassa paikoin edisti. Liikkeen pysäytyksissä jäi pari kertaa ensin vinoon, mutta korjasi itse hienosti suoraksi. En palkannut välissä ollenkaan vaan lopuksi sai sitten kokonaisen lihapullan.

Ei kommentteja: