torstai 7. toukokuuta 2009

Ja taas keppitunnaria

Tämän päivän keppitunnari kertomus. Ensin kepit I O I otti oikean puolimmaisen suuhun, mutta pudotti heti pois ja jatkoi etsimistä. Haisteli seuraavan, joka oli oma toi luokse. Toinen keppitunnari heti perään O I I haisteli keskimmäisen, siirtyi omalle ja haistelun jälkeen toi luokse. Hieman tuuli tunnarien aikana, mutta sieltä ne omat kepit löytyi :)

Katselin hieman tokokoekalenteria ja nyt ensikuussa olisi monta kisaa tiedossa täällä lähellä, mutta ei tietenkään voi vapaata sattua juuri niille päiville. Yksi koe sattui onneksi vapaa päivälle ja toinen koe iltakoe n. 200km päässä, jonne ajelen aamuvuoron jälkeen. Soittelin jo pariin paikkaan ja varasin Darralle alustavasti paikan kokeeseen. Vielä pitää ilmoittautuminen täytellä ja maksaa osallistuminen.

Tänään äidin koira Pirri kävi ultrassa ja kohta kotikotona on bichon frisé-vauveleita :) Maha näyttää jo kyllä siltä, että kyllä siellä asukkeja on. Aho totesikin, että lähemmäs kuutta tulee pentujen määrä olemaan. Laskettu aika on siinä 23.5, joten pian pääsee pennuntuoksua tuoksuttelemaan!

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Tsemppiä teille kisoihin !!!
Mäkin olen molempien kanssa treenannut uutena sekä noutoa että ruutua vaikka mitään kisasuunnitelmia ei ole. Tekis mieli kokeilla tunnaria myös, mutta ei tiedä mistä alkais...

Jenna kirjoitti...

Kiitos! :)
Mie alan olla epätoivonen tuon tunnarin suhteen. Omia keppejä Turbo etsii hyvin metsässä, mutta tunnarikapuloilla ei malta haistella vaan nappaa minkä tahansa kapulan suuhun..jos kohta en löydä ratkaisua niin varaan joltain tokogurulta yksityistunteja tunnarin opetusta varten.

Itse aloitin tunnarin siten, että koira sai etsiä ruohikkoon/ maastoon piilotettua omaa hajustettua kapulaa.