keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Iltatunnari

Iltavuoron jälkeen iski hinku vielä tehdä Turbolle tunnari. 4 väärää ja oma ympyrän muodostelmassa. Oma n. klo 8:n kohdalla. Meni vauhdilla kapuloille ja haisteli nopeesti pari kapulaa läpi ja sitten löysi oman. Ei väärien nostelua. Vire oli liian korkea, kun haluaisin Turbon haistelevan rauhallisesti kapuloita. Nyt loppuikin hajuttomat kapulat, joten taas pata porisemaan ;)

Huomenna olisi ollut jälkitreenit, mutta iltavuoron takia joudutaan jättämään välistä. Onneksi saatiin kuitenkin pieni porukka kasaan aamupäivälle ja käydään jonkinlaiset jäljet ajamassa. Aiemmin en ole kuin muutaman pienen peltojäljen noille tehnyt, mutta ei muuta. Kiva nähdä, kuinka meiltä jäljestäminen lähtee sujumaan. Veikkaan, että Darra saattaa tykätä touhusta tosi paljon, kun muutenkin enemmän maavainuinen. Lenkilläkin vetää melkein kokoajan nenä kiinni maassa.

Turbo ja Turbon ihuna joululahjaksi saatu lelu.
Tuo lelu suussa se yleensä tulee vastaan kotiin tullessa :) Darra tykkäisi kaikista pehmoista vetää vanut pihalle, mutta tuo lelu on vielä toistaiseksi säästynyt.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana kuva! Niin lutunen! :D