torstai 14. toukokuuta 2009

Hakua ja tokoa

Pistot suoriksi vol 3. Eli eilen tehtiin Turbolle ja Bonolle taas samanlainen treeni samassa paikassa. Tämä oli kyllä tosi hyvä harjoitus muistutella koiraa suorista pistoista. Turbo teki loistavan melkempä piikkisuoran piston. Ukolla heti ruokapalkka ja perään palloleikkiä. Jännä nähdä ensi hakutreeneissä kuinka toimii, kun mennään eri paikkaan treenaamaan. Darra sai myös käydä yhden ukon etsimässä. Tehtiin helppo aloitus tauon jälkeen ja otettiin ukolle haamu, jonka jälkeen ukko piiloutui ja kylläpä oli likalla vauhtia ukolle mentäessä. Ukolla heti ruokapalkka ja hirmuiset halitukset :)

Tänään tehtiin hieman tokoa kotipihassa ennen lenkille lähtöä.
Turbo
Tunnari nro 1. 3 väärää ja oma puoliympyrässä. Oma klo 9 ja väärät klo 11, 13 ja 15. Ennen oman etsimistä harjoiteltiin, että minä käännyin ympäri Turbon vierellä niinkuin kokeessa tapahtuu, kun liikkuri vie kapuloita. Sanoin odota ja käännyin ympäri. Meinasi kääntyä mukana, mutta toisen kerran pysyi paikalla. Kapuloilla haisteli väärät klo 13 ja 12 ja sitten oman, jonka toi luokse!! voi taivas, että tuntui hyvältä :D
Tunnari nro 2. Vielä oli hajustamattomia kapuloita jäljellä kaksi, joten tein vielä perään toisen tunnarin. 1 väärä ja oma lähellä vierekkäin I O. Taas tein vierellä kääntymisen ja sitten lähetin etsimään. Meni ensin väärälle, jota meinasi käyttää suussa, mutta ei nostanut maasta. Aukaisi vain suutaan kapulan kohdalla. Siirtyi omalle ja toi luokse. Keittelin tänään n. 70 kapulaa hajuttomiksi :)
Kaukokäskyt. 10m:n etäisyydeltä ma-se-is-se-ma-se-is. Eteni istumisissa n. puoli omaa mittaansa. Tehtiin lähempää seisomasta istumaan vaihtoja ja nyt meni paljon paremmin. Vielä täytyy paljon vahvistaa oikeaa liikerataa.
Liikkeestä istuminen. Pari istumista, jotka omaan makuuni tosi hyvät. Heti istumisesta heitin palkan taakse.

Darra
Seuraaminen. Tehtiin muutama käännös oikealle ja vasemmalle ja täyskäännös. Tuli huippu täykkäri, josta sai heti palkan. Liikkeelle lähdöissä kontakti säilyi, mutta käännöksissä hetkeksi katoaa.
Luoksetulo. Pysäytys seisomaan, jossa eteni n. oman mittansa. Vauhtia oli ennen pysähtymistä aika paljon joten siihen nähden hyvä pysäytys.
Liikkeestä seisominen. Ensimmäisellä teki loistavan istumisen. En ottanut suoraan uudelleen seisomista, vaan tehtiin liikkeestä maahanmeno, joka oli upea. Sitten uudelleen liikkeestä seisominen ja nyt toimi hyvin.
Keppitunnari. Lenkillä pari keppitunnaria, jossa ekassa 1 väärä ja oma. Meni suoraan omalle kepille, jonka haisteli ja toi luokse. Perään toinen I O I ja taas meni suoraan omalle, vaikka ei nähnyt oman viemistä. Olikohan taas sattumaa..?

Ei kommentteja: