keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Eilistä keppitunnaria ja kaukoja

Eilen oli hieman huono ajankohta lähteä tekemään keppitunnaria, koska tuuli puuskittain ja melko kovastikin välillä ja tihkutti vettä. Silti piti päästä tekemään..
Ensimmäinen tunnari meni hyvin ja oma löytyi. Tässä vaiheessa ei tuullut paljoa. Kepit olivat muistaakseni O I I muodostelma rivissä. Toisessa tunnarissa kepit I O I I rivissä. Etsi ensin keppien ympäristöstä ja siirtyi sitten kepeille. Haisteli ensin oikean puolimmaista keppiä, siirtyi seuraavalle vieraalle, mutta nappasikin sen suuhun ja toi luokse..voi kerpele. Käskin irrottamaan ja lähetin uudelleen omaa etsimään, joka löytyikin nyt hyvin. Tämän tunnarin aikana alkoi taas tuulemaan ja veikkaan, että omasta kepistä kantautui haju viereiseen keppiin ja siksi otti väärän. Kolmas tunnari O I I ja oma löytyi. Nyt ei pidä tehdä liian vaikeita harjoituksia alkuun ja ottaa varman päälle treenit eikä tehdä tunnaria varsinkaan tuulisella kelillä.

Tänään on taas satanut (se on Suomen kesä nyt..) ja ollaan tehty Turbon kanssa sisällä kaukoja, jotka alkavat olla kyllä jo ihan kisavalmiit. Tekee aina ensimmäisellä käskyllä ja aina oikean liikkeen. Istumasta seisomaan nousussa riski, että etenee hieman ottamalla toisella takajalalla askeleen eteen ja seisomasta istumaan saattaa vetäistä takajalat alleen jolloin etenee, mutta kokoajan onnistumisprosentti on parantunut molemmissa vaihdoissa.

Darran kanssa tehtiin myös avoimen kaukkareita, pientä seuruuta ja sivuaskeleita. Toimii hyvin. Kohta voisi aloittaa Darrallekkin pikkuhiljaa kunnon treenin. Perjantaina käydään taas kontrollissa Kivuttomalla ja katsotaan joutuuko enää antibioottia jatkamaan. Olen pistänyt nyt kerran päivässä viikon ajan baytrinin Darralle ruiskulla niskaan ja alan olla kohta ihan harjaantunut piikittäjä ;)

Illalla on taas jännä jännä ja kynsinauhat pureskellaan verille, kun Leijonat kohtaa USAn ja se on sitten pudotuspeli.. mutta kyllä Suomi voittaa!

Ei kommentteja: