perjantai 29. toukokuuta 2009

Häiriötokoa ilta-auringossa

Saatiin tänään illalla kunnon häiriötreenit tehtyä kaupungin hiekkakentällä. Oli jalkapallon pelaajaa, ohikävelijöitä ja porukkaa vaikka kuinka paljon, kun ihmiset nauttivat lämpimästä kesäillasta ja koulujen loppumisesta.

Darra
Paikallaolo. yht.4min, jossa Fico, Darra, Hyrrä ja Nitya. Puolessavälin palkka ja asennon korjaus..murr.. kun oli kääntynyt hieman lonkalleen. Oltiin piilossa rakennuksen nurkan takana. Kerran pallo vieri paikallaolevien koirien ohi, jonka pallonpelaajat kävivät hakemassa ja Fico nousi muutaman kerran seisomaan Darran vierellä. Oli hyvä häiriötreeni!!
Luoksetulo. Pysäytysmerkkinä kivi, jota Darra juuri käsimerkkiä antaessani vilkaisi ja läpijuoksuksihan se meni.. uusi yritys, jossa hyvä pysäytys.
Nouto. Muuten ok, mutta palautti ravilla.. Jätin Darran istumaan kapula suussa, kävelin vähän matkan päähän ja käskin tuomaan. Laukalla tuli koko matkan. Näitä harjoituksia vissiin pitää alkaa tekemään, jos tällä saisi lisää vauhtia palautukseen.
Hyppy. Hieno hyppy! Ei kolauttanut, vaikka istui taas kiinni esteeseen.

Turbo
Seuraaminen. Pikku kaavio, jossa kaikkea voin seuruukaavioon kuuluvaa. Hyvät sivuaskeleet oikealle ja paikallaankäännökset. Yksi täyskäännös väljä ja välillä seuruupaikka hieman liian takana. Eipä ole enää edistämisongelmaa, mutta kunhan ei ala paikka mennä liian taakse. Perusasennoissa on välillä peräpää vinossa sisäänpäin, kun ennen vinotti ulospäin. Miten tuon koiran saa suoraan!? Peruutuksessa jäi ensin paikalle istumaan, mutta pakitti sitten vierelle. Juoksu- ja hidaskävely ok.
Ruutu. Ensin meni liian paljon ruudun vasempaan reunaan, mutta korjasi keskelle uudella käskyllä. Toisella lähetyksellä jäi liian eteen etumerkkien väliin. Kutsuin pois ja lähetin uudelleen, jolloin meni kerralla ruutuun hyvään paikkaan. Ensi kerran pitää ottaa targetti mukaan ja muistutella oikeasta paikasta..
Kaukot. Kaikki vaihdot 10m:stä. Hienot oli. Edes joku liike on oikeasti kisavalmis.
Metallinouto. Palautti ravilla, muuten ok. Vauhti alkaa loppua liikkeistä näillä pöllvästiffeillä lämpimillä keleillä useamman liikkeen jälkeen. Mistä saisi lisää lämpökestävyyttä näihin??
Tunnari. Vieraan hajustamia 2 ja oma niiden välissä. Väärän toi. Uudet kapulat ja taas toi väärän.. seuraava oli jo oma. Kotiin palatessa tein pihalla pari tunnaria, jossa ensin 3 hajustamatonta ja oma I O I I ja toisessa 4 hajustamatonta ja oma ympyrässä. Molemmilla kerroilla oma löytyi ilman väärien nostelua. Nyt pitää alkaa ottamaan treeniin aina vieraan hajuiset kapulat mukaan. Harrin serkku oli meillä käymässä ja annoin Janin hajustaa valmiiksi kapuloita pussiin, samoin naapuri sai hajustaa toisen läjän kapuloita :)

Ei kommentteja: