perjantai 8. toukokuuta 2009

Tunarointia

Kun keppitunnari on alkanut toimia niin kivasti ja Turbo oikeasti on käyttänyt nenäänsä ja etsinyt omaa keppiä niin ahneus iski ja piti "kokeilla" oikeilla tunnarikapuloilla kuinka toimisi.. No yhteenvedettynä päivän harjoitukset olivat yhtä tunarointia.. Välillä kyllä haisteli ja etsi selvästi omaa kapulaa ja silloin tällöin otti myös väärää suuhun, mutta pudotti pois ja etsi oman. Silti liian usein tarjosi väärää kapulaa. Elikkäs taas liian nopeasti edettiin :(
Käytiin sitten vajaa parintunnin keppitunnarilenkillä taskut täynnä lihapullan palasia ja Turbo etsi useita omia keppejä lenkillä. Mikähän kumma siinä on, että keppejä etsiessä tekee tarkkaa työtä ja haistelee hyvin keppejä läpi oman löytääkseen, mutta tunnarikapuloilla ei keskity haistelemaan, vaan ottaa vähän niinkuin noutoliikkeenä koko homman. Mutta kyllä siitä vielä hyvä tulee..pakko tulla..

Darra sai myös etsiskellä omia keppejä ja likka hokasi jo aika hyvin mistä hommassa on kyse.
Illalla sitten tein tunnarikapulasoppaa eli keittelin (=poistin hajut) monta kattilallista tunnarikapuloita ja vein etupihan terassille kuivumaan.

Darralla oli taas tänään eläintohtori Kivuttomalla kontrollikäynti. Tulehdusarvot vielä 12,3, joten vielä jouduttin jatkamaan antibioottia. Raja tulehdusarvoissa on 12 eli ihan himpun verran oli enää koholla. Samalla Turbo sai rokotukset.

Päivällä oli meidän hakuryhmän tottisvuoro koulutuskentällä.
Turbo
Idioottirinki. Ekalla suoralla istuminen, mutta jäi seisomaan. Uusi yritys ja nyt istui, mutta olisi saanut olla nopeampi. Seuraavalla maahanmeno ok, tässä olisi saanut olla myös enempi vauhtia. Seisominen hyvä, mutta ringin kierrettyä ja palatessa Turbon vierelle liikutti etujalkoja ja kääntyi katsomaan taakse. Laitoin uudelleen seisomaan, kiersin pikku lenkin ja nyt pysyi paikallaan.
Hyppynouto. Kiersi esteen kapulalle mennessä. Uusinnalla teki hyvän hyppynoudon, mutta luovutusasento edessä jäi hieman vinoksi. Otettiin sitten pelkkiä kapulan eteentuomisia lyhyeltä matkalta.

1 kommentti:

Sini Backholm kirjoitti...

Hyvä että Darralla jo alentunut noin paljon tulehdusarvot.

Te ootte kyllä uskomattoman kuulonen sakki, saat kaiken kuulostamaan niin helpolta :) Tsemppiä tuleviin kisoihin !

Terkkuja aurinkoisesta Vaasasta!