keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Tunnaria

Pienet tunnariharjoitteet pihalla molemmille. Alkaa hajustamattomat kapulat taas loppua, joten pitää laittaa pata porisemaan.

Turbo
Tunnari nro 1. Kapulat puoliympyrän muodostelmassa. 3 väärää ja oma n. klo yhdessä. Haisteli kaikki kapulat hieman sähläten läpi, käytti suussa väärää, mutta pudotti ja etsi oman.
Tunnari nro 2. Toisen tunnarin minä itse mokasin, kun en tajunnut merkata omaa kapulaa. Tähän laitoin 4 väärää ja oman puoliympyrän muodostelmaan. Haisteli kapuloita ja otti jonkun kapulan suuhun ja toi luokse enkä yhtään tiennyt oliko oma..kyllä kirosin mielessäni omaa tyhmyyttäni! Luultavasti toi kuitenkin väärän, jos yhtään pysyin mukana..taisi käyttää etsiessään yhtä kapulaa suussa, jonka pudotti ja järjestys meni sekaisin.
Tunnari nro 3. No vahingosta viisastuneena kävin hakemassa mustekynän ja merkkasin oman. Taas kapulat puoliympyrän muodostelmaan. 4 väärää ja oma keskimmäisenä klo 12:sta. Haisteli (muistaakseni) kaikki läpi, mutta saattoi käyttää yhtä väärää suussa ja etsi sitten oman. Voi hitto, mie tarviisiin videokameran tähän treeniin, että pystyyn jälkeenpäin katsomaan miten oikeasti meni.. Mutta hyvältä alkaa näyttää! Turbo on selkeesti yhdistänyt oma-käskyn haisteluun, eikä enää vain rynni kapuloille. Eikä muuten enää ole edes pahemmin nälvännyt kapulaa. Katsellaan mitä tästä tulee :D

Darra
Tunnari nro 1. Darralle tein myös oikeilla tunnarikapuloilla. Ensin kapulat I O hajustin n. 20sek ja annoin Darran haistaa omaa kädestä ja sanoin samalla oma. Darra ei nähnyt oman viemistä. Meni aika vauhdilla kapuloille ja nuuhkaisi aika nopeasti väärää, otti suuhun, mutta pudotti ja siirtyi omalle ja toi sen luokse.
Tunnari nro 2. Kapulat I O I haisteli vasemman puoleisen väärän, siirtyi omalle ja nappasi sen suuhun. Näyttää, että Darra ei kauheasti keskity haistelemaan kapuloilla. Oma kapula kuitenkin molemmilla kerroilla tuli luokse, mutta saattoi olla sattumaakin ;)

Ei kommentteja: