lauantai 16. toukokuuta 2009

Tokoa ja tunnarisäätöä

Tänään käytiin Katjan ja Töpön kanssa tuossa läheisen koulun pihassa tokoilemassa ja sen jälkeen lähdettiin parin tunnin lenkille jamikselle.

Turbo
Tunnari. Itku lyhyestä ilosta. Eilen tein yövuoron jälkeen heti yhden tunnarin Turbolle. 3 väärää ja oma. Meni niin hyvin, että ahneus iski ja tein vielä toisen tunnarin 2 väärää ja oma, jossa oma ei meinannut ensinkään nousta. Pitäisi älytä jättää treenit siihen, kun tulee onnistunut suoritus!! Eilen päivällä otettiin uusiksi ja tarjosi taas ensin vääriä. Ei selkeästi malttanut haistella kapuloita läpi kunnolla. Tänään otin treeniin tunnarikapulat minigrip-pussissa mukaan ja grillipihdit. Kapulat puoliympyrässä, oma klo 11. Haisteli hyvin pari väärää, ohitti oman ja haisteli vikan väärän, jonka toi luokse. Lähetin uudelleen omaa etsimään ja taas toi väärän. Vasta kolmannella toi oman. Toisessa harjoituksessa 1 väärä ja oma I O. Meni suoraan väärälle ja nappasi suuhun. Toruin hieman, ettei ole oma ja otin väärän pois. Lähetin uudelleen omaa etsimään ja nyt vain nosti oman maasta ilman mitään haisteluita. Jätin sen tunaritreenin siihen. Illalla tehtiin kotipihassa tunnari 2 väärää ja oma O I I. Kun lähetin kapuloille kiersi ensin kapulat, haisteli maata niiden ympärillä (?) ja meni suoraan omalle ja toi luokse. Haisteli oman kylläkin ennen suuhun ottoa. Otin toisen tunnarin, jossa kapulat - O - haisteli oikean puoleisen väärän, sitten oman. Meinasi siirtyä seuraavalle, kun palasi takasin omalle, jota nuuhkaisi ja toi luokse. Kylläpä takkuaa..
Ruutu. Lähetys ruutuun n. 10m:stä targetilla, ok. Seuraavaksi lähetys samasta matkasta ilman targettia myös ok, mutta jäi tosi lähelle ruudun takarajaa ja käskyllä maahan. Maasta seuraamaan kutsuja vielä ilman ruutua.
Darran treeni välissä ja sitten Turbolle vielä pari ruutuun lähetystä n. 20m:stä, jotka muuten hyviä, mutta vauhti alkoi hiipumaan ruutuun mennessä.
Seuraaminen. Pikkupätkä seuruuta kaikenmailman käännöksineen. Omaan makuuni hyvää seuraamista teki. Perusasennot hyviä ja seuruupaikka ok.

Darra
Liikkeestä seisominen. Katja varmisti vierestä, että tekee hyvin ja heti heitin palkan taakse.
Seuraaminen. Paljon käännöksiä ja pysähtymisiä ja juoksuosuus. Ensimmäinen täyskäännös väljä, mutta muut ok. Seuruupaikka pysyi hyvänä.
Nouto. Ensimmäisellä muuten tosi hyvä nouto, mutta palautus ravilla. Toisessa noudossa lähdin juoksemaan poispäin palautuksessa, mutta Darra vain lönkytti ravia. Kolmannessa noudossa juoksin takaperin ja hirmuisesti kehuin samalla ja nyt Darra tuli jo laukalla. Kapula tuli kerralla joka kerta kuitenkin perille ja malttoi pitää luovutushetkellä hyvin kapulaa suussa.

Näin söpösti kerällä meidän pikkuiset nukkuivat eilen :)

Ei kommentteja: