sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Valiolikka

Käytiin pyörähtämässä tänään Tuusniemen ryhmänäyttelyissä. Tuomarina Gert Christensen ja ilmoitettu 9 bullmastiffia, joista kaikki taisi olla paikalla. Meidän pikkulikka vei potin kotiin ollen narttujen paras, sai sertin ja oli vieläpä rotunsa paras! Eli nyt nimen eteen tulee Fin Mva tai nykyisin se taidetaan lyhentää FI MVA. Tämä olikin Darran ensimmäinen näyttely, jossa mahdollista valioitua ;) Harmitti, kun ei voitu jäädä jatkokehiin, kun muuten en olisi kerennyt Josepan vuosikokoukseen ja miun sihteerinä on varmaan hyvä olla paikalla. Muuten olisi ollut mukava jäädä ja kokeilla onnea ryhmäkehissä.

Tässä Darran arvostelu:
"2 y 5months An exellent female. Nice feminine head. Good underjaw. Nice dark eyes. Good neck and topline. Well balanced body. Well angulated. Good bones. Exellent mover. Good coat. Nice temperament." AVO ERI1 PN1 SERT ROP FI MVA

FI Mva JV-07 V-07 BH TK1 Bullgrin's Don't You Dare
Onnittelut Riikalle Titon sertistä ja VSP:stä ja Sannalle Minnin vara-sertistä!

Riikalle iso kiitos Darran kuvaamisesta !! :)

7 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Mahtavat onnittelut Darran valioitumisesta :)

Jenna kirjoitti...

Kiitos! Kyllä jäi harmittavan lähelle serti teillä! Onnittelut kuitenkin Incan vara-sertistä :)

Sini Backholm kirjoitti...

Hurjasti onnea!

Gala kirjoitti...

valtavat onnittelut keriltä, hyvä TE

Viivi kirjoitti...

Ihana tyttö!! Isot onnittelut!! Mutta tähän, että kyllä sitten kehissä kiertämistä jätä! Neidin älyn treenauksen lisäksi halutaan tätä Miss Suomea nähdä näytelmissä jatkossakin :D

Jenna kirjoitti...

Viivi, noh kyllä tuota likkaa tullaan varmastikin jatkossa myös näytelmäkehissä näkemään. Seuraavaksi täytyy niitä cacibeja alkaa haalimaan.. Nyt pitää toivoa, että ei juoksut alkaisi kuukauteen niin kaikki neidin varalle tehdyt suunnitelmat voisivat toteutua ;)

Jenna kirjoitti...

..piti vielä jatkaa edelliseen viestiin, että senkin puolesta tullaan pyörähtelemään missikisoissa, että pääsee näkee koiruuksien lisäksi teitä ihmisiä!

Turbo saattaa joskus käväistä näytelmäkehässä sitten vetskuiässä ;)