sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Tokon touhotusta

Tokoa ennen iltavuoroon töihin menoa. Treenikavereina Satu ja Typy ja Faldo, sekä Saija ja Jeri. Ensin mentiin Onttolan lykynlammilla olevalle hiihtomajalle tarkoituksena ottaa kontakti/häiriö treeniä, mutta häiriötreeni alkoi jo heti alusta mennä siihen, että väisteltiin autoja ja hiihtäjiä, joita olikin paikalla pilvin pimein, joten vaihdettiin paikkaa läheiselle motocross-radan parkkikselle. Sielläkin oli häiriötä mm. hiihtäjistä ja myöhemmin paikalle tuli myös motocross-harrastajia ja pärryttelivät menemään viereisellä radalla.

Darra
Seuraaminen
. Ekassa paikassa Darra oli aivan intopiukkana kaikista ihmisistä ja ympärillä tapahtuvasta toiminnasta. Otettiin pikku pätkä yhden askeleen seuruutusta, jotta kontakti palaisi ohjaajaan. Sitten vaihdettiinkin treenipaikkaa.

Luoksetulo. Ensin pari pysäytystä, joissa palkka lensi heti käsimerkin yhteydessä. Hyvät olivat. Sitten läpijuoksu hyvällä vauhdilla ja seuraavaksi kokonainen luoksetulo. Vauhti, pysäytys ja loppuosa luoksetulosta onnistui. Perään vielä yksi pysäytys, jossa suora palkka ja lopuksi läpijuoksu.

Liikkeestä seisominen. Hyvä pysähtyminen. Kävelin pari askelta Darran ohi ja palasin palkkaamaan.
Nouto
. Satu seisoi lähellä häiriönä. Eka nouto hyvä. Toisessa takaisin tullessa tiputti kerran kapulan suusta, mutta noukki heti takaisin suuhunsa. Luultavasti pito-osaan oli tarttunut lunta..voi huokaus tuota prinsessaa..onneksi Pieksämäellä ei ole sisällä hallissa tuota ongelmaa. Kolmas nouto, joka oli hyvä. Hieman lisää vauhtia olisi saanut olla takasin tulossa, mutta laukalla kuitenkin tuli.

Turbo
Ruutu x miljoona
. Tehtiin tosi monta ruutua. Lähetys vaihteli metristä viiteen metriin. Kyllä se hakeutui hyvin ruutuun, mutta sai paikkaa korjailla keskemmäksi ruutua. Nyt ongelmaksi osoittautuikin Turbon mennessä ruutuun ja pysähtyessä oikeaan kohtaan seis-käskyllä ottikin askeleita eteenpäin ja olikin silloin jo etumerkkien välissä. Tehtiin sitten niin, että Saija vei alustan + palkan ruudun ulkopuolelle taakse ja vahti, ettei Turbo varasta palkalle. Pari kertaa meinasikin varastaa, mutta tuli väliin onnistumisiakin, jolloin pysähtyi ennen takamerkkejä, kääntyi ympäri ja seis-käskyn + naksun saadessaan sai vapautuksen takapalkalle.

Kaukot. Tehtiin kaikkia vaihtoja. Maasta seisomaan ja seisomasta maahan onnistui jo noin viiden metrin päästä :) Kauempaa sujuu myös maasta istumaan ja istumasta maahan (ei sitä turhaan jankattu avoluokkaan!), istumasta seisomaan tekee oikein siirtämällä etujalkoja eteenpäin takaosan pysyessä paikalla. Seisomasta istumaan saattaa hinata takapuolensa eteen, jolloin tulee etenemistä. Tehtiin ihan läheltä seisomasta istumaan vaihtoja kunnon käsimerkki avuilla. Otettiin yksi tosihyvä sarja noin 10m:n matkalta ma-se-ma-is-se-ma.

Ei kommentteja: