torstai 5. helmikuuta 2009

Ruutu hehkutusta ja uudet manttelit

Tokoilemassa koulutuskentällä kera aussie Rinin ja Roihu ja Vilu holskujen.
Turbo
Seuraaminen. Edisti vallan kamalasti alussa ja tehtiin paljon pysähdyksiä. Mikä kumma on tullut, kun nyt on alkanaut joka kerta edistää. Seuruutin myös käsi selän takana, jolloin paikka parani huomattavasti.
Kaukot. Taas jankattiin maahan-seiso-maahan- vaihtoja. Ensin tehtiin metrin päästä ja lopussa välimatka oli jo noin kaksi metriä ja teki vaihdot hienosti. Ihan aluksi otti toisella etujalalla askeleen eteen maasta seisomaan vaihdossa, mutta sitten teki kaikki vaihdot hissillä.
Ruutu. Tänään ruutu toimi aika kivasti! Ennen treenien alkua puitiin Aijan kanssa meidän ruutu-ongelmaa ja ajattelin sitten kokeilla miten tänään ruutu toimisi. Ruudussa ei palkkaa valmiina ja ruudun koko 3x3m. Ensin muutama lähetys parin metrin päästä. Äijä menikin heti ekalla kunnolla suoraan ruutuun sisälle, josta naksu ja palkka lensi :) Välillä meinasi jäädä etummaisten merkkien väliin, mutta uudella ruutu-käskyllä korjasi paikkaa taaemmaksi keskelle ruutua. Näytti välillä, että olisi itse tarkistanut, että on merkkien sisäpuolella. Sitten kasvatettiin hieman matkaa johonkin 5-10m:iin ja kivasti toimi. Vaihdettiin ruutuun lähettämissuuntaa ja ekalla kerralla piti korjata paikkaa uudella ruutu-käskyllä, mutta muuten alkoi mennä tosi tosi kivasti! Vitsit, kun olin tyytyväinen ja iloinen treenin jälkeen :) Ensin kerralla ei ruutu taaskaan (tietenkään) toimi, mutta ainakin tänään näytti aika hyvältä.

Darra
Seuraaminen. Hirveästi olisi alussa kiinnostanut kaverit, mutta kyllä se kontakti sieltä pikkuhiljaa löytyi. Käännökset ja pysäytykset hyviä ja juoksuseuraaminen tosi hyvä.
Liikkeestä seisominen. Loistava, josta heti palkka.
Hyppy. Hypättiin kentällä olevilla esteillä. Pikkuesteessä oli molemmin puolin kiinni metrin korkeat pystyesteet ja Darra ihmetteli aluksi niitä. Otin suoraan kisamaisesti hypyn ja Darra meni hyvin esteelle, mutta pysähtyi ja sitten vasta hyppäsi ja hyppäsikin suoraan takaisin. Otettiin uudelleen liike alusta ja nyt teki oikein hypyn.
Kaukot. Ensin tehtiin maahan-istu-maahan-istu 10m:n välimatkalla, jotka rauhalliset ja varmat vaihdot, josta palkka. Seuraavaksi jätin maahan ja otettiin pelkkä istumaan nousu, josta kävin heti palkkaamassa.
Nouto. Liekkö johtunut hieman tikkuisesta kapulasta vai lumesta, joka tarttui kapulan pito-osaan, kun ekalla kerralla lähti hyvin noutamaan ja palautuksessa tiputti kapulan suustaan pari kertaa matkalla. Toinen nouto meni kuitenkin hienosti.
Paikallaolo. Rinin kanssa otettiin paikallaolo yhteensä noin 4min. Mentiin Aijan kanssa kentällä olevan kopin taakse. Kävin kerran palkkaamassa välillä Darran. Tuija seurasi vierestä ja ei ollut kuulema pahemmin tiiraillut ympärilleen. Positiivista, että Darra ei ennakoinut maahan, eikä sivu-käskyjä, kun Aija käskytti vieressä Riniä.

Menin ja ostin sitten koirille back on track-manttelit, kun Aija manttelia treeneissä kehui. Tarkoitus oli mennä ostamaan jotkin hurtan normi talvimanttelit, mutta liikkeessä sattuikin olemaan näitä back on track-mantteleita ja koirat sopivasti mukana sovitusta varten. Turbo sai manttelinsa heti mukaan, mutta Darra saa manttelinsa vasta ensi viikolla, kun tilaavat lisää. Eihän ne maksanutkaan kuin 75euroa kappale..Jää omat vaateostokset välistä. No tärkeysjärjestys se olla pitää.

Kävin myös punnitsemassa molemmat koiruut eläinkaupan vaa'assa. Turbo painoi 54,7kg ja Darra 51,7kg. Ihan sopivassa kunnossa molemmat. Darralla ehkä hieman ylimääräistä pyöreyttä, mutta naisillahan sitä aina on ;)

1 kommentti:

Aija kirjoitti...

Kiva, että saitte manttelit! Toi Back on Trackin mantteli on ainakin meillä ollu tosi hyvä, toivottavasti olette siihen yhtä tyytyväisiä kuin mitä me ollaan oltu ;)

Otetaas treenit pian uudestaan!