keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Eilistä tokoa

Päivitystä eilisen treeneistä ennen nukkumaan menoa yövuoron jälkeen. Oltiin tokoilemassa koulutuskentällä. Saatiin nyt mukava porukka kasaan. Aija ja Rini, Elli ja Mio-karjis ja Tuija holskujen kanssa ja mukana menossa oli myös suloinen pieni Raia-gorgi.

Darra
Ensin ryhmäpaikallaolo, jossa mukana Mio, Rini, Darra ja Kiri-aussie. Kirin ohjaaja jäi näkösälle ja me muut mentiin piiloon kentällä olevan A-esteen taakse. Paikallaoloa otettiin vain noin 1-1,5min, koska pakkasta oli jotain -8 astetta. Darra oli maannut rauhallisena paikallaan, mutta ennen piiloon menoa vilkaisin taakse ja Darra kyttäili silloin vieruskavereita.. >:(

Hyppy. Pitihän se jonkin liikkeen alkaa tökkiä, kun kisat lähenee.. Nyt Darra ei jostain syystä hypännyt ekalla käskyllä, yritti kiertää estettä, ennakoi takasin hypyn, yms..

Nuoto. Otettin yksi nouto, joka oli hyvä.


Turbo
Ruutu. Ensin tehtiin muutama lähetys niin, että ruutu oli tyhjänä. Hakeutui hyvin ruutuun, mutta jäi etumerkkien lähelle, eikä ollut kunnolla ruudussa. Uudella ruutu-käskyllä korjasi paikan keskemmälle ruutua, mutta seis-käskyn sanoessa otti pari askelta eteenpäin ja olikin taas etumerkkien välissä. Kysyin Elliltä olisiko antaa jotain vinkkiä tähän ruutu ongelmaan. (Katselin aiemmin hieman kateellisena, kun tekivät Mion kanssa upeaa ruutua) tuli puhetta siitä kosketusalustan eli targetin käytöstä ja vein sitten ruudun keskelle lähelle takaosaa sinisen pienen rasian kannen, jolla aiemmin harjoiteltiin makupalan kanssa ruutuun lähetyksiä. Ekalla kerralla Turbo jäi haistelemaan kantta makupalan toivossa ja pysähdys sitten venyi. Toisella kerralla ei enää haistellut, vaan meni suoraan targetin luo, seis-käsky ja pysähtyi keskelle ruutua. Muutama ruutuun lähetys targetin kanssa ja nyt alkoi olla paikka ruudussa oikea. Lopuksi tehtiin kymmenen metrin matkalta ja onnistui hienosti :)

Luoksetulo. Ensin seisomaan pysäytys, joka huippu nopea. Seuraava myös seisomaan pysäytys ja makupala lensi heti käsimerkin yhteydessä. Sitten kokonainen luoksetulo. Seisomaan pysäytys ok, vaikka nyt pysäytys venyi oman mitan verran. Maahanmeno ihan tosi hyvä ja luoksetulon loppuosuus. Sitten läpijuoksu ja vielä yksi seisomaan pysäytys ja palkka käsimerkin yhteydessä.

Kaukot. Maasta seisomaan ja seisomasta maahan toimi viiden metrin matkalta. Läheltä tehtiin seiso-istu-seiso-istu vaihtoja.

Hyppynouto. Ensin meinasi kiertää takasin tullessa ja piti ohjata takas esteen taakse. Toinen nouto loistava lukuunottamatta, että kiersi sivulle suoraan palautuksessa. Kolmas nouto myös hyvä, mutta ohjaaja ei kerennyt reagoida tarpeeksi ajoissa ja kiersi taas suoraan sivulle. Hypyissä oli vauhtia ja säpäkkyyttä. Äijä tykkää hyppäämisestä.

Treenin jälkeen tunnin lenkillä jamiksella ja Katjan kanssa puhelimessa höpötellessä huiteli koirat tosi kaukana edessäpäin. Jatkuvasti sai olla huutamassa odottamaan, kun välimatkaa alkoi olla sen 50m. Lopulta piti puhelu lopettaa ja loppulenkki hieman muistutella koiria sopivasta välimatkasta. Illalla oli tarkoitus vielä mennä kentälle, mutta lenkin jälkeen iski itselle vilu ja väsy ja treenit jäi välistä. Sainpahan otettua tunnin unet ennen yövuoroa. Enää yksi yö ja sitten alkaa 14pv:n LOMA!!

Ei kommentteja: