lauantai 28. helmikuuta 2009

tokoa..niin aina..

Käytiin tokoilemassa Satu, Typyn ja Faldon kanssa ennen töihin iltavuoroon menoa. Darralle otin kaikki avoimen liikkeet koemaisesti ja Satu toimi liikkurina.
Darra
Seuraaminen. Paikka pysyi melko hyvänä kokoajan. Yksi täyskäännös väljä, mutta muuten olin tyytyväinen.
Liikkeestä maahanmeno. Super!
Luoksetulo. Mielestäni pysäytys venyi, mutta Satu sanoi, että oli hyvä. Sivusta katsottuna näyttää pysäytys paremmalta, kuin edestäpäin katsottuna. Myös luoksetulon loppu hyvä.
Liikkeestä seisominen. Muuten aivan huippu, mutta ennakoi perusasennon lopussa käsky sanan kuullessaan. Otettiin liike lyhennettynä uudestaan ja palkkasin seisomisesta samalla, kun Satu hoki käsky-sanaa.
Nouto. Kapula tuli kerralla perille :) palautus olisi saanut olla hieman nopeampi.
Kaukot. Loistavat.
Hyppy. Muuten hyvä, mutta ennakoi takasinhypyn käsky-sanan kuullessa.. Tehtiin tästäkin sitten lyhennetty versio ja kävin erikseen palkkaamassa istumisesta.
Paikallaolo. Typy ja Darra paikallaolossa n.2min. Liikkeen alussa ennakoi maahanmenon Satun käskiessä Typy maahan. Muuten hyvä suoritus.
Ollaan tehty Darran kanssa liikkeitä aika vähän liikkurin ohjeistuksella ja vapautan liikkeistä ilman perusasennon ottamista, joten ihmetyttää tuo likan ennakointi. Nooo.. ei voi olla, kuin tyytyväinen koko suoritukseen. Likka teki iloisesti ja hyvällä motivaatiolla kaikki liikkeet :) Pieni toive loppuun: siirtyisipä juoksut vielä 3vkoa..

Turbo
Seuraaminen. Hyvää seuruuta teki lukuunottamatta, että seuruupaikka oli himpun liian edessä kokoajan, joka korostui varsinkin hitaassa kävelyssä.. ja sivuaskeleissa.. ja peruutuksessa.. ja.. Nyt pitää alkaa hiomaan paikkaa ihan naksun ja ajan kanssa.
Ruutu. Ruudussa targetti, tälläkertaa hieman isompi, kuin normaalisti, ettei hautautuisi lumeen niin helposti. Ruutu löytyi hyvin, mutta oikea paikka oli hieman hakusessa. Pitäisi hommata ne pirun nauhat ruudun ympärille, jotta itse hahmottaisi paremmin koiran paikan ruudussa.
Ohjattu nouto. Kapulat vasemmalla ja oikealla n. 10m:ä merkistä ja hieman merkistä taempana. Ensin nouto vasemmalta. Upea! Seuraavaksi oikealta, joka myös tosi hyvä. Ei epäröinyt suunnissa ollenkaan. Sitten kapulat laitettiin n. 5m taemmaksi merkistä ja vasemmalta nouto. Huippuhieno! Nyt täytyy miettiä missä vaiheessa otetaan keskimmäinen kapula mukaan kuvioihin ja miten aletaan jatkamaan liikettä. Suunnat pitäisi olla nyt melko varmat Turbolla.
Kaukot. Hinkattiin takapalkalla vähän kaikkia vaihtoja. Etenkin seisomasta istumaan.

Sain nyt ikioman furminaattorin koirille :D tulipa sopivaan aikaan, kun molemmat alkaa irrottaa talvikarvaa. Ylistän myöhemmin, kuinka hyvä vehje se on jahka kerkeän testaamaan.

Ei kommentteja: