torstai 12. helmikuuta 2009

Lenkkiä ja pikatreeniä

Tänään käytiin Minnin kanssa parin tunnin riehulenkillä jaamankankaalla ja voi sitä menoa ja vaarallisia tilanteita. Minni ja Darra nujus keskenään ja Turbo roikkui Minnin peräpäässä.. Taitaa tytöllä olla juoksut kohta alkamassa. Turbo on siinä hyvä mittari ;) Kohta mennäänkin yhteislenkit sitten hihnassa. Kamerakin oli kerrankin lenkillä matkassa, mutta tietysti akun piti loppua kesken. Darra sai vihdoin oman back on track-manttelinsa. Ei likka pistänyt yhtään pahaksi takin päälle pukemista ja hauskuutti kaupassa myyjiä ja muita asiakkaita hmm.. eloisalla ja yliystävällisellä olemuksellaan ;) Lenkin jälkeen piti ottaa etupihalla hiukan tokoa, kun jäi se hyppyliike harmittamaan Darran osalta.
Turbo
Ruutu. Ruudussa targetti ja lähetys noin kymmenen metrin päästä. Tehtiin kolme lähetystä ja aina meni ruudun takaosaan targetille asti, jonne pysähtyi välittömästi seis-käskyllä. Väliin tehtiin kaukkareita ja loppuun vielä pari ruutua. Ekalla kerralla jäi etumerkkien väliin, mutta korjasi hetken päästä targetille paikkaa ilman apuja! Toinen lähetys suoraan targetille ja älyhyvä pysäytys seisomaan :) Wautsi vau! Alkoi jo olla hieman hämäräkin, mutta sinne se äijä ruutumerkkien keskelle eteni.
Kaukkarit. Kauempaa ma-se-ma-se vaihtoja, jotka toimi. Lähempää se-is-se-is. Täytyy olla hirmu tarkka, että takapuoli pysyy varmasti maassa. Vielä loppuun kauempaa sarja ma-is-ma-se-ma, jotka teki oikeilla siirtymillä.
Darra
Liikkeestä seisominen. Hyvä pysähtyminen, josta suora palkka.
Hyppy. Voi murheenkryyni, mikä tästä pitikin nyt tulla.. Ei hypännyt ekalla käskyllä, vaan toisella. Muuten istuminen ja takasin hyppy ok. Toisella kerralla hyppäsi heti, mutta ei istunut ekalla käskyllä. Kolmannella ei hypännyt ekalla. Pidettiin pieni hengähdystauko ja uusintayritys. Nyt hyppäsi ekalla ja istuminen ja paluuhyppy ok. Huomasin itse, että kolmannella kerralla katsoin itse tiukasti esteelle päin, enkä koiraa. Joku saisi tulla vahtimaan vierestä ohjaajan pään kääntyilyjä ja vartaloapuja.

Pöllvästiffitrio



Turbo ja back on track


Äijä poseeraa

Darraa ei huvittanut poseerata tänään..

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

hahaa!!! huippuja kuvia. Siistit noi minnin korvat. Pystykorva =)