keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Parempaan päin mennään..

Niinkuin otsikossa lukee alkaa Darran vointi näyttää jo paremmalta :)
Eilen illalla alkoi kuume laskea ja vuotoa tuli runsaasti kokoajan. Darra oli hieman pirteämpi ja ruoka maistui hyvin. Yöllä vuotoa myös vielä tuli (klo 5 aikoihin..mullako muka unirytmit sekaisin? Ainahan ne on kyllä ollut vuorotyön takia..) Tänään puolen päivän maita Darra kävi ulkona ja pissan mukana valui mätää. Lämpöä näytti n. 38,3 eli ei juuri kuumetta ollenkaan :) Annoin hieman ruokaa, joka upposi todella hyvin ja hetken päästä laitoin hormonipiikin. Tuntui pahalta aiheuttaa toiselle taas huono olo :( Odotin noin 45min, mutta mätää ei alkanut tulla. Lähdettiin sitten kävelemään pikku lenkki, josko auttaisi vuodon alkamiseen, mutta ei tullut tipan tippaa. Darra oli selkeästi pirteämpi lenkillä ja nyt ihan ravaili hihnassa. Kotiin mentyä tuli pari tippaa ulos jotka olivat paljon kirkkaamman punaisen väristä, kuin aikaisempi vuoto. Soitin eläinlääkärille, joka hoiti Darraa maanantaina ja kerroin tilanteesta. Hänen mielestään melkein kaikki mätä saattaa olla jo tullut ulos ja siksi ei enää tiputa. Kerta koira on reipastunut ja kuume laskenut niin kaikki pitäisi olla hyvin. Pelko, että kohdunkaula umpeutuu ja mätää alkaa kertyä sisälle on kokoajan olemassa, mutta se pitäisi koirassa heti näkyä voinnin huonontumisena ja kuumeiluna. Darra alkaa olla selvästi sitä mieltä, että tämä löhöily alkaa jo riittää ja jotain äksöniä pitäisi saada :D Illalla sohvalla telkkua katsoessani tunki päätään jatkuvasti syliin rapsutettavaksi ja tapitti silmiin kerjäten huomiota. Turbo on nyt päässyt vain pienille lenkeille, kun en ole uskaltanut jättää Darraa vahtimatta. Turboa alkaa ketuttaa, kun kaikki huomio keskittyy vain tuohon likkaan ja hän jää paitsioon. Kotona ollaan tehty kaukoja sisällä ja seisomasta istumaan vaihto alkaa näyttää hyvältä. Kaikki vaihdot sujuvat läheltä hienosti. Nyt vain pikkuhiljaa pidentämään matkaa. Huomenna käydään pitemmällä lenkillä molempien kanssa ja Darralle laitan vielä hormonipiikin ja jos yhtään vuotoa vielä tulee niin sitten vielä yksi piikki perjantaina. Muuten Darran voinnin pysyttyä hyvänä käydään kontrolli käynnillä ensi viikon alussa ja ultrataan kohtu. Liian aikaisessa vaiheessa ultraus ei hyödytä mitään, kun kohtu on vielä turvoksissa tulehduksesta, joten todellista tilannetta ei näy. Vielä ei huokaista helpotuksesta, mutta nyt näyttää tosi hyvältä. Jospa uskaltasi nukkua ensi yönä jo kunnon unet..

6 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Olipa mukava lukea tällaisia hyviä uutisia! Toivotaan edelleen hyvää toipumista Darralle! - ja koitahan siekin nukkua. :-)

Kirsi kirjoitti...

Kiva kuulla, että siellä mennään jo parempaan suuntaan. Rapsutukset toipilaalle =)

Gala kirjoitti...

hyvähyvä,darra on reipas likka ja varmasti hyvä pohjakunto auttaa toipumisessa !! niin oot kyllä reipas sinäkin :) VOINTEJA MOLEMMILLE !

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuulla, että Darra on jo paranemaan päin! Hieno juttu! :)

Paljon rapsutuksia ja haleja Darralle. Ja muistahan siekin Jenna huilata. ;)

Aija kirjoitti...

Olipas kiva kuulla, että Darra on jo parempana! Paranemisia sinne, yritähän sinäkin jossain välissä hoitaa itseäsi ;)

Tuija kirjoitti...

Oho, nyt vasta huomasin lukea blogianne. Kauheasti tsemppiä sinne ja paranemisia Darralle! <3