keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Aamupahoinvointia

Darralle on muutaman päivän ajan maistunut ruoka huonosti ja ollut hieman poissa oleva. Taitaa olla aamupahoinvointia ;) Jonkinlainen limatulppakin taisi tulla ulos. Astutuksesta kulunut nyt 19vrk. Katsotaan, kuinka meidän kisojen käy.. Siilinjärven kisat jää välistä, mutta tarkistin kennelliiton sivuilta, että antibioottikuurin jälkeen varoaika onkin vain 7 pvää ja Pieksämäen kisoihin jää 8 päivää väliä kuurin loputtua. Eli päästään ehkä sittenkin kisoihin, mutta seurataan nyt likan vointia. Eilen oltiin tokoilemassa kilpailevat pienryhmän kanssa. Paikalle pääsivät Satu, Jonna ja Virve. Treenattiin yksi koiruus kerrallaan ja Turbo sai luvan aloittaa, koska Selmalla on juoksujen parhaat päivät menollaan. Treenattiin AMK liiketalouden koulun parkkipaikalla alustana asfaltti.

Turbo
Ruutu. Omilla merkeillä ja nauhoilla. Sininen rasiankansi targettina. Lähetyksiä noin 10m:stä. Ekalla lähetyksellä meni ruudun läpi, mutta hakeutui sitten oikealle paikalle, johon pysäytys seisomaan. Toisella lähetyksellä sai hetken etsiä oikeaa paikkaa, johon käsky seis ja maahan. Kävelin pikkukierroksen ja kävin palkkaamassa suoraan maahan. Kolmannella lähetyksellä pysähtyi ensin etumerkkien väliin, josta korjasi nopeasti oikealle paikalle.
Seuraaminen. Jonna käskytti voittajaluokan kaavion. Alussa Turbo ekalla suoralla hieman jätätti ja kontakti katkeili, mutta sitten skarppasi ja teki hyvää työtä. Ensimmäisessä pysähtymisessä perusasento ensin jäi vinoksi, mutta korjasi itse suoraksi. Hidas kävely ja juoksu ok. Sivuaskeleet ja peruutus hyvät, samoin paikallaan täyskäännös. Ohjaaja saisi opetella suorittamaan sivuaskeleet ja peruutuksen nopeammin, ettei pysähtele askelien välissä.

Darra
Luoksetulo. Ensin läpijuoksu, jossa laukalla perille asti. Seuraava melkein kokonaisena luoksetulona. Hyvä vauhti ekassa osuudessa, pysäytys hyvä, lopussa vielä laukkasi, mutta varmuuden vuoksi otin pari juoksuaskelta taaksepäin, jolloin laukka pysyi loppuun asti.
Liikkeestä maahanmeno. Jonna toimi liikkurina. Maahanmeno tosi hieno, eikä ennakoinut käsky sanalla perusasentoa lopussa. palkkasin ja vapautin suoraan maasta.
Liikkeestä seisominen. Tämä myös liikkurin kanssa. Unohdin alussa valmistella Darraa taputtamalla rintakehää ja sanomalla "tehdään seisominen". Silti likka pysähtyi, kuin seinään ja jalat pysyivät liikkumatta, kun kiersi Darran takaa sivulle. Käsky-sanaan reagoi hieman niiaamalla, mutta ei kuitenkaan istunut. Palkka ja vapautus suoraan seisomisesta.

Treenin jälkeen lenkille ja kotona vielä molempien kanssa kaukokäskyjä. Turbolla alkaa sujumaan aika kivasti seisomasta istumaan vaihdot "taakse"-käsky :) takapää pysyy paikallaan ja etupää peruuttaa istumaan. Nyt muistaa vain pitää maltti välimatkan kanssa, ettei ala ahnehtimaan. Muut vaihdot läheltä sujui tosi hyvin. Darralle avoimen istu-maahan kaukoja ja tehtiin muutama seuraamisen liikkeelle lähtö vaatimuksena, että kontakti pysyisi katkeamattomana.

Ei kommentteja: