keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Hyvällä mallilla

Darran kuulumisia lyhyesti, että maanantaina käytiin ultrassa ja todettiin, ettei kohtu ole vielä aivan tyhjä ja laitettiin vielä yksi alizin pistos. Viljelynäytteen perusteella ainakin Baytril-antibiootti tepsii tulehdukseen joten hyvillä mielin jatketaan sillä kuuri loppuun. Mätää ei enää kohdussa ole, mutta sellaista ruskeaa limaa vielä tulee ulos. Eilen torstaina oli kontrolli käynti ja ultrassa näkyi, että kohdun oikea puoli oli puhdas ja vasemmalla puolella enää ihan vähän jotain limaa, mutta ei laitettu enää Alizin pistosta, koska antibiootin pitäisi kuulema hoitaa loput. Eläinlääkäri suositteli vielä tähän hoidon loppuun tupla-antibioottikuuria eli baytrinin lisäksi kefavet 10:ksi päiväksi. Voi, että olin iloinen kun lähdettiin pois klinikalta! Jospa tämä painajainen olisi nyt päättynyt! Darra alkaa olla jo muutenkin oma itsensä. Mamman rakas pieni sähikäinen. Antibioottikuurin jälkeen voidaan sitten aloittaa taas treenit ja kohottamaan kuntoa. Likka on joutunut olemann enimmäkseen levossa ja pienillä hihnalenkeillä n. 3vkoa ja tuntuu, että lihaksetkin on hävinneet sillä aikaa..Kohta alkaa pyörailykelit, joten nopeesti ne lihakset saadaan sitten takasin.Eläinlääkärikuluihin on nyt uponnut rahaa ihan kiitettävästi ja Alizin pistokset yksistään maksoivat noin 50e per piikki, mutta onneksi meidän ei tarvitse näitä kuluja maksaa.

Sitten treenilöihin.. Tiistaina tokoiltiin pitkästä aikaa kentällä Turbon kanssa kera Typyn ja Hyrrä-belgin.
Paikallaolo. Turbolle ja Hyrrälle paikallaolo n.3,5min ilman välipalkkausta. Satu jäi näkösälle seuraamaan koiria. Palattuani oli toinen etukäpälä käännettynä ja takajalat leveesti sivuilla, mutta ei lonkka-asentoa ja pää oli pysynyt kokoajan ylhäällä!

Luoksetulo. Ensin läpijuoksu hyvällä vauhdilla. Seuraavaksi pysäytys seisomaan, joka täpäkkä ja siitä suora palkka. Seuraavaksi pysäytys maahan, joka hieman venyi. Sanoin käskysanan jotenkin huonosti ja koiralla meni hetki kelatessa ennen kuin hokasi mitä piti tehdä.

Hyppynouto. 1kg:n kapulalla pari hyppynoutoa. Vauhdikaat hypyt ja kapulan haut. Palautusasennossa hiomista, että kerralla toisi suoraan.

Ruutu. En laittanut ruutunauhoja, koska ne olisi kuitenkin lennelleet tuulen mukana. Ruudussa takarajan lähellä targettina sininen kansi. Lähetykset noin 10m:stä. Ensimmäisellä lähetyksellä juoksi ensin kohti ruutua, mutta meinasi kiertää oikeasta reunasta sisään. Kutsuin pois ja uusi lähetys joka ok suoraviivaisesti ruutuun ja pysäytys seisomaan. Paikka ruudussa hyvä. Kolmas lähetys ensin pysäytys seisomaan ja siitä maahan. Kävelin pienen kierroksen ja palasin palkkaamaan.

Välissä otettiin rättileikkiä ja äijä taistelee nykyisin tosi kivasti rätistä. Saan kiskoa ja retuuttaa ihan voimien takaa ja Turbo tykkää :) Taistelusta on tullut melkeimpä makupalaan verrattavissa oleva palkka ja myös saalistus pelittää.

1 kommentti:

Viivi kirjoitti...

Ihania uutisia, onneksi kaikki kääntyy pikkuhiljaa parhain päin!
Paljon pusuja Darralle, toki unohtamatta Turboliinia!