keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Kaukkareita

Kaukkaritreeniä ruokakupin avulla.
Turbolle voi-luokan kaukkareita ma-is-se-ma-se-is. Seiso-istu ja istu-seiso vaihdoissa liikuttaa etujalkoja, mutta takajalat pysyy aika hyvin paikoillaan. Maahan-seiso vaihdossa kaikki jalat pysyvät paikallaan :) myös seiso-maahan menee jalkoja liikuttamatta hissillä. Jes!

Turbon kanssa ollaan myös sisällä harjoiteltu seuraamisen sivuaskelia oikealle..(heti vaikeamman kaavan kautta..) seuraa-käsky, pieni askel oikealle ja kädellä tarvittaessa takapuolen ohjaus, että istuu suoraan. Ei vaikuta vielä ihan täysin toivottomalta ;) myös yhden askeleen seuraamista ollaan harjoiteltu.

Darralle vain avo-luokan kaukkarit; maahan-istu-maahan-istu. Maahan menee aina hyvin, MUTTA maasta istumaan ei vielä ollenkaan varma.. Jää joko maahan häntää heiluttaa kysyvä ilme naamalla "siis, mitä mun pitikään tehdä?" tai nousee seisomaan.. Vapautin kupille heti, kun sain yhden hyvän istumaan nousun. Voi olla, että sotkee liikkeen paikallaoloon, kun liike alkaa samalla tavalla maahan menosta. No, tähän tulee ratkaisu, JOS saadaan se viimeinen alon ykkönen lauantaina niin sitten alkaa paikallaolo treenit ohjaajan piilossa ollen, joka sitten eroaa kaukkareitten alkuasennosta.

Ei kommentteja: