torstai 2. lokakuuta 2008

BH kaaviota ja avointa luokkaa

Käytiin kera Satun ja Typyn linnunlahden koulutuskentällä ottamassa treeniä ennen iltavuoroon lähtöä. Darra paikallamakuuseen Typyn tottiksen ajaksi (n.10min). Sitten oli Typyn vuoro mennä paikallamakuuseen ja Darralle otin kokonaisen BH-kaavion (ilman hlöryhmää). Kytkettynä ja vapaana seuraten, sekä jäävät liikkeet. Molemmat seuruupätkät meni tosi kivasti :) Alussa edisti hieman, mutta melko nopeaan paikka korjaantui. Nopeuden muutokset oli hyvät, sekä käännökset. Liikkeestä istumista helpotin ottamalla pienen apuaskeleen taakse istu-käskyn yhteydessä ja jäi hyvin istumaan. Maahanmeno loistava ja luoksetulo ok. Jäi hieman vinoon eteen istumaan, jonka kylläkin korjasi, kun otin askeleen taaksepäin. Jäi tosi hyvä mieli itse seuraamisosuudesta :)

Turbon kanssa tehtiin kaikki avoimen luokan liikkeet, paitsi paikallaolo. Seuraaminen oli ihan kivaa. Vinoja perusasentoja joutui korjaamaan, mutta käännökset ja juoksuosuus sujuivat. Liikkeestä maahanmeno tyypillistä Turboa; istumisen kautta, mutta nopeasti alas. Luoksetulo kokonaisena liikkeenä..huippu! Pysähdys olisi saanut olla himpun verran nopeampi, mutta ei tainnut edetä edes omaa mittaansa :)). Pysäytyksen jälkeen kutsuin ensimmäistä kertaa suoraan sivulle ja tämä toimi kivasti. Liikkeestä seisomisessa otti yhden askeleen, mutta muuten ok. Noudon palautuksen otin myös sivulle ja toimi hyvin. Kapulaa palauttaessa sanoin "sivulle" ja nätisti kiersi takakautta sivulle ja jäi kapula suussa odottamaan irroituskäskyä. Kaukokäskyt tosi hyvät. Nousi istumaan hyvin ylös asti. Hypyssä oli ongelmia alussa, kun hypyn jälkeen teki täyskäännöksen ja hyppäsi suoraan takasin..en kerennyt edes avata suuta istu-käskyä sanoakseni. Uusi yritys ja hyppy käskyllä kiersikin minut ympäri =/ Vielä uusi yritys ja nyt hyppäsi yli ja huusin heti istu-käskyn, jolloin istui esteen taakse, josta vapautin ja heitin lihapullan Turbon taakse. Neljäs hyppy meni sitten oikein mallikkaasti. Turbo oli koko treenin ajan erittäin innokkaalla päällä ja sivulle tulotkaan eivät ole ennen olleet noin nopeita :) Treenitauko tekee hyvää!

Darra A-esteellä

Darra seuraa



Huomenna vapaapäivä ainakin Darralla ja sitten lauantaina lähdetään tavoittelemaan TK1:stä! Alokasluokka alkaa klo11 ja ilmoitettu 14 koiraa. Kiva, kerkeän varmaan pari tuntia yövuoron jälkeen nukkua, jos malttaa edes sitäkään ;)

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Heh heh.. missäs se video pätkä treeneistä :) kuolen nauruun

Jenna kirjoitti...

Hih, en taida kehtaa laittaa videota, kun punnerran Darraa A-esteen yli :)
ps. laitoin sulle tekstiviestin..

Riikka kirjoitti...

Onnea teille kisoihin, pidän peukkuja että TK1 tulee (siitä ei ole kyllä epäilystäkään) !

Gala kirjoitti...

ja o n n i t t e l u t jenna ja darra ! sulla pitää nyt kiirettä kun molemmat kisaa avoimessa! aivan loistavaa työtä teiltä kaikilta!!