torstai 23. lokakuuta 2008

Tokoa

Tänään käytiin tokoilemassa ja tehtiin viimeisiä viilailuja liikkeisiin viikonlopun koitosta varten.. Meitä oli kiva määrä tokoilemassa ja kaikki treenasivat joko tokokisoihin tai BH:seen. Ensin paikallaolo Turbolle avoimen luokan tapaan 3min ja ohjaajat menivät auton taakse, jonka ikkunassa oli tummennukset. Sieltä pystyi hyvin seuraamaan tilannetta. Turbo pysyi skarppina koko ajan, eikä edes kääntynyt lonkalleen ja pääkin taisi pysyä ylhäällä kokoajan :) Turbolle otin seuraavaksi liikkurin avustamana avoimen luoksetulon 30m välimatkalla ja hyvin lähti laukalla tulemaan, pysähdys olisi saanut olla hieman nopeampi, luoksetulo laukalla ja suoraan sivulle perusasentoon. Olen tyytyväinen, jos kokeessa toimii samalla lailla. Nouto muuten ok, mutta itse nyt jahkailen tuon kapulan luovutuksen kanssa toisiko sivulle vai eteen. Sivulle tuodessa jäi nyt joka kerta vinoon istumaan..no, jos siitä se puolikas tai kokonainen piste lähtee niin ei se paljon vaikuta.. Kerran toi kapulan myös eteen.. Päätin nyt, että tuo sivulle, koska sivulle tuontia ollaan jo jonkin aikaa harjoiteltu, eikä tässä ole enää aikaa vaihtaa eteentuomiseksi. Otin vielä kotipihassa pari noutoa ja nyt toi suoraan sivulle ja jopa istui suorassa perusasennossa. Avoimen hyppy muuten loistava, mutta kolautti esteeseen takaisin hypätessä. Toinen hyppy ja nyt oli loistava! Vielä kaukkarit, jotka sujui Turbomaiseen tapaan eli ei liikkunut paikaltaan, teki asennonmuutokset, mutta istumaan nousu oli saanut olla parempi. Tehtiin treeneistä mahdollisimman hauskat ja paljon palkkaa joka välissä.

Darralla alkoi sitten ne juoksut ja tänään oli ensimmäiset selvät merkit :( perhana, saas nähdä tuleeko meidän BH:sta mitään.. Vastahan ipanalla oli juoksut heinäkuun alussa..Darran kanssa piti treenata viimeisenä juurikin noiden alkavien juoksujen takia, mutta pimeän yllätettyä en sitten ottanutkaan mitään, kun vasta kotipihassa. Seuraamisessa keskityttiin käännöksiin. Tehtiin oikealle ja vasemmalle käännöksiä ja täyskäännöksiä, joista palkkasin heti käännöksen jälkeen. Otettiin myös paikallaan täyskäännöksiä, sivuaskelia molempiin suuntiin ja askeleita eteen ja taakse. Liikkeestä istuminen, maahanmeno ja luoksetulo hyvät. Nyt tuli jopa suoraan eteen istumaan :) Avoimen kaukkareita, jotka sujui tosi kivasti. Muutama nouto, joissa keskityttiin suorassa asennossa kapulan eteen tuontiin. Darra teki innolla töitä koko treenin ajan :) katsotaan nyt kuinka nuo juoksut vaikuttaa likan motivaatioon treeneissä..

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

Zemppiä teille kisoihin !
mua niin harmittaa kun meillä olis ollu kahdetkin harkkakisat täällä viikonloppuna, niin ollaan siellä Seinäjoen näyttelyssä :(