perjantai 10. lokakuuta 2008

Hakua

Hakua Selkiellä kera Johannan ja Jesse-aussien ja Mikan ja Helvi-kultsun. Tallattiin n. 100mx100m alue. Turbolle neljä maalimiestä siirtyvinä niin, että eka ja toinen maalimies siirtyivät kolmanneksi ja neljänneksi. Ensimmäinen ukko vasemmassa etukulmassa n.50m päässä keskilinjalta kangaspussissa. Toinen ukko oikeassa etukulmassa pressun alla n. 50m , kolmas lähellä vasenta takakulmaa pressun alla ja neljäs oikea takakulma myöskin pressun alla.
Ensimmäinen ukko löytyi hyvin. Turbo teki hienon suoran piston. Toiselle ukolle eteni n. 40m, mutta sitten kaarsi vasemmalle ja lähti etenemään keskilinjan suuntaisesti. Kutsuin pois ja uusi lähetys, jolloin ukko löytyikin. Kolmas ukko löytyi tosi helposti ja luulen, että Turbo näki keskilinjalta pressun maassa ja juoksikin suoraan ukolle. Rullaa hakiessa Upi jäi kaivelemaan Johannaa pressun alta pois, mikä ei ole Turbon tapaista. Neljännelle ukolle irtosi myös hyvin, mutta juoksi ohi pariin kertaan, ennenkuin sai hajun. Ukot löydettyään väänsi Upi p***an keskilinjalle.....taisi olla hätä, mutta ensin reippaan äijän piti ukot käydä hakemassa pois. Tyhmä minä, kun en lenkittänyt kunnolla ennen treenejä. Tästä voi EHKÄ johtua, että Turbo ei työskennellyt normaalisti ja vielä sillä on antibioottikuuurikin päällä.

Darralle samat kuviot, kuin Turbolle. Lähetin ensimmäiselle ukolle oikeaan etukulmaan, koska alueelle tullessa alkoi Darra katselemaan oikealle päin, josta sai hajun. Ukko löytyi melko suoralla pistolla ja rullan haku, tuonti ja näyttö olivat erittäin hyvät :) Toiselle ukolle lähettäessä Darra eteni ensin n.30m asti, mutta sitten kaarsi jyrkästi oikealle ja lähti etenemään keskilinjan suuntaisesti. Kutsuin Darraa "täällä"-käskyllä ja sainkin ohjattua sitä takasinpäin, jolloin ukko löytyi. Kolmas ukko löytyi tosi hyvin suoralla pistolla ja neljäs ukko oli myös loistava. Kaikki rullan haut, tuonnit ja näytöt olivat todella hyvät :) Enää ei likka juoksennellut alueella, vaan se ETSI kokoajan ukkoja! Edistystä on tapahtunut.

Ei kommentteja: