lauantai 18. lokakuuta 2008

Tokoa vesisateessa

Tänään oli tokotreenit Rekon ja Päivin kanssa. Vettä on satanut koko päivän ja kenttä oli ihan märkä ja lammikoilla, sekä tietty taivaalta tuli myös vettä koko treenin ajan. On tosi hyvä treenata välillä vesisateessa, kun yleensä silloin jättää treenit välistä..
Ensin otettiin Turbolle ja Rekolle avoimen paikallaolo 3min, joka oli muuten ok, mutta Turbo otti lonkka-asennon puolessa välin. Kyynärät pysyivät kuitenkin maassa, eikä muuten liikkunut. Tarkoitus oli TAAS kerran ottaa Turbolle vain muutama liike, mutta otettiinkin sitten kaikki avoimen liikkeet, koska halusin nähdä kuinka toimii vesisateessa. Päivi toimi liikkurina.
Ensin seuraamista, joka meni kivasti. Turbolla oli hyvä vire koko seuruun ajan ja käännöksissä, sekä juoksuosuudessa tuli hyvin mukana. Liikkeen pysäytyksessä jäi muutaman kerran hieman jousille varjelemaan kallisarvoisia pallejaan ;) Liikkeestä maahanmeno oli kuulema hyvä. Meni kunnolla ja nopeasti alas ja Turbo oli hassusti viritellut takajalat alleen, että pallit eivät osuisi maahan. Maasta istumaan nousu jäi hieman puolikkaaksi asennoksi, mutta muuten meni liike hyvin. Luoksetulossa ensimmäinen pysäytys venyi ja otin kokonaan alusta ja palkkasin heti pysäytyksestä. Sitten otettiin kokonaisena liikkeenä ja nyt pysähtyi melko hyvin ja loppukin meni ok. Liikkeestä seisomisessa minä itse kämmäsin, kun seis-käskyn jälkeen luulin nähneeni Turbon jäävän himmailemaan perään. Se oli kuitenkin pysähtynyt ihan hyvin. Toisto ja nyt oli seisomaan jääminen ok. Ensimmäinen nouto muuten ok, mutta palautti ravilla ja meinasi tuoda eteen, vaikka piti tuoda suoraan sivulle. Toinen nouto parempi. Meinasi taas palauttaa ravilla, mutta siirtyi laukalle, kun lähdin juoksemaan takaperin. Kaukokäskyt muuten ok, mutta ei noussut istumaan kunnolla ylös asti. Otin takapalkan avuksi ja nyt saatiin hyvä istumaan nousu, josta vapautus palkalle. Viimeisenä hyppy, joka oli loistava.
Turbolla oli mukava vire tekemisessä kokoajan. Oikeastaan vesisade ja märkä maa vaikutti eniten istumisliikkeissä.

Yleensä se on Turbo, joka on prinsessa vesisateella, mutta nyt meillä olikin ihan oikeaa sukupuolta oleva prinsessa. Darralla oli vire kateissa alusta asti ja seuraamisessa otti hirveästi väljyyttä ja kontakti katkeili vähän väliä. Ikinä ennen likka ei ole ollut tuommoinen treeneissä. Nouto meni kivasti, paitsi eteentulo ihan vino. Avoimen kaukkarit onnistui loistavasti. Bh-kaavion liikkeestä istumisessa jäi seisomaan. Toisella kerralla istui hyvin, mutta maahanmenossa jäi seisomaan..Taas uusi maahanmeno ja nyt meni hyvin. Luoksetulon eteenistuminen hieman vino. Luoksetulon pysäytyksessä tekee hyvän stopin, mutta kääntyy sivuttain katsomaan taakseen minne makupala lensi. Toinen luoksetulo tarkoituksella läpijuoksu ja kolmannessa luoksetulossa pysähtyi hyvin. Pari hyppyä ja ihan kivasti meni. Istui käskystä esteen taakse ja hyppy käskyllä tuli eteen istumaan. Likka oli jotenkin muissa maailmoissa koko treenin ajan. Voi olla, että nyt on ollut liikaa treeniä vähälle aikaa, kun on se peko ja melkein joka päivä tehdään jotain tokoa kotona tai muualla tai sitten on juoksut alkamassa.. Toivottavasti ei, koska sitten saadaan luultavasti heittää BH-haaveille hyvästit tälle vuodelle :( Katsotaan nyt..
Kotiin tullessa lähdettiin vielä suoraan tunnin lenkille, koska oltiin jo valmiiksi läpimärkiä.

Ei kommentteja: