sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Hakutreenit ja Upin eilistä tokoilua

Meinasi hakuilut jäädä tänään välistä mun lahopään takia.. muistelin kokoajan, että treenit olisi sovittu klo17 alkavaksi, mutta ne alkoikin jo klo16. Onneksi meidän hakuryhmän vetäjä Mika soitti ja kysyi olenko tulossa. Tulin sitten vajaa tunnin myöhässä ja toiset olivat jo kerenneet tallata ja merkata alueen *nolo*. Darralle otettiin kolme maalimiestä, tarkoituksena vahvistaa suoria pistoja. Kaksi ensimmäistä ukkoa molempiin etukulmiin niin, että Darra näki kun ukot lähtivät keskilinjalta. Sitten käännyttiin poispäin alueelta, jolloin ukot piiloutuivat. Ensimmäinen ukko nousi hyvin oikeasta etukulmasta ja pistokin oli melko suora. Rullan haku ja tuonti, sekä näyttö loistavat. Toista ukkoa vasempaan etukulmaan etsimään lähettäessä en tajunnut suoristaa koiraa kunnolla etukulmaa kohden, jolloin lähti eteenpäin, mutta kaarsi oikealle ja hävisi joksikin aikaa..vissiin Darra kävi tarkistamassa takakulman umpparin olisko sieltä ukkoa löytynyt..ei hyvä. Toisaalta on mulla fiksu koira..yhdellä pistolla koko alueen toinen puoli läpi ;) juu ei. No, aikansa juostuaan tuli kymmenennen kutsun jälkeen takasin ja lähetin uudelleen etukulmaan paremmassa lähetysasennossa ja nyt tuli melko suora pisto. Darra jäi rullaa hakiessa kaivelemaan Aijaa pressun alta, kun luuli varmaan näytöllä olevansa, mutta lopulta otti rullan ja toi mulle. Kolmas ukko oli jo valmiina piilossa n. 30m keskilinjalta vasemmalle ja nyt tuli todella hyvä suora pisto. No, jotain positiivista, että rullan haku ja tuonti parantunut huomattavasti ja Miimikin sanoi, että Darra olisi kehittynyt paljon ja nyt näyttää, että tulee oikeasti töitä tekemään ja ukkoja hakemaan, eikä vaan juoksentelemaan alueelle :)

------------------------------------------------

Eilen otin Turbolle pientä tokoa, kun kotiuduttiin Darran kanssa kisoista. Darraa sisälle ottaessa tuli Upi ovesta pihalle ja hyppäsi auton takapaksiin..ajatteli varmaan, että häntähän ei enää jätetä pois messistä :)
Etupihalla otin pari noutoa, jotka meni kivasti. Laukalla nouto ja palautus. Turbo tarjosi suoraan sivulle tuloa, jonka otankin nyt noutoliikkeeseen mukaan. Turhia pistemenetyksiä vain tulee, jos tulee vinoon eteen istumaan. Avoimen luokan luoksetulon pysäytystä muutama kerta. Toimii kivasti käsimerkillä alakautta. En ottanut liikettä loppuun asti, vaan palkkasin aina pysäytyksestä. Erikseen harjoiteltiin luoksetulon loppua, eli jätin Turbon seisomaan ja kutsuin luokse. Taidan muuttaa tässäkin luoksetulon suoraan sivulle. Avoimen kaukkarit sujui myös tosi kivasti ja nousi aina kunnolla ylös istumaan. Turbo teki todella kivasti ja innolla töitä koko pikkutreenin ajan :)

Ei kommentteja: