perjantai 26. syyskuuta 2008

Vikat treenit ennen kisoja

Päivitystä eiliseltä..Liikkeiden hiomista ennen kisoja. Otin kaikki alon liikkeet Darralle.
Luoksepäästävyys, hyvin Darra pysyi paikallaan sivulla istuen, kun Juha katsoi hampaat ja rapsutteli. Annoin varmuuden vuoksi "istu" käskyn vahvistaakseni paikalla pysymistä.
Paikallaolo, 4:n koiran voimin kisamainen paikallaolo n.2min. Darra pysyi sfinksi-asennossa kokoajan, pää ylhäällä ja skarppina. Sivulle noustessa toiset pyysivät ensin koiransa sivulle, eikä Darra reagoinut toisten käskyihin millään lailla :).
Seuraaminen kytkettynä, noo.. pientä edistämistä kokoajan, muuten ok.
Seuraaminen vapaana, parempi. Ei edistänyt niin paljoa, kuin kytkettynä seuraamisessa.
Liikkeestä maahanmeno, ok. Pientä edistämistä valmistelevassa osuudessa, nopea alasmeno.
Luoksetulo, todella vauhdikas, mutta eteenistuminen vino. Uusi luoksetulo ja eteenistuminen hieman parempi. Toistettiin pari kertaa lyhyeltä matkalta ja muisteltiin suoraa eteenistumista. Samoin treenattiin muutama kerta sivulletuloa edestä.
Liikkeestä seisominen, valmistelevassa osuudessa edisti heti niin maan pe******sti! Eikun uusiksi alusta alkaen koko liike. Liikkeelle lähtö parempi, mutta top-käskyn saatuaan menikin maahan..Taas liike uusiksi ja nyt oli hyvä kaikin puolin. En muistanut sanoa top-käskyä tarpeeksi korkealta ekalla kerralla. Täytyy olla hirmu tarkka tuon kanssa käskyjen oikeasta äänenpainosta.
Hyppy. Kerran otettiin ja hyppäsi sellasen "laaka-hypyn" eli puolitoista metriä ennen estettä ponnisti. Muuten oikein hyvä hyppy. Eikä liikkunut esteen jälkeen.

Harjoiteltiin samalla henkilöryhmää, kun sattui kerrankin muita samalle treenipaikalle. Meni ihan ok. Ei jäänyt haistelemaan ketään henkilöä.

Tänään on Darralla vapaapäivä ja huomenna sitten Pieksämäelle..Alokas alkaa klo13 ja 11 koiraa on ilmoittautunut. Pieni jännitysmomentti on matkassa, kun joudun yksinään ajamaan Pieksämäelle. Ei täältä ole kuin 160km matkaa, mutta aina se olisi kivempi, kun olisi toinen matkaseurana ja henkisenä tukena kisapaikalla.

Ei kommentteja: