sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Tunnaria ja BH-kaaviota

Tänään Turbo aloitti sitten antibioottikuurin tuohon hotspotiin..Tarkoittaa sitä, että 27.9 Pieksämäki ja 4.10 Joensuu tokokisat jää välistä :( Voi paska! No mennään kahdestaan Iipan kanssa..

Turbolle otin tunnaria kotona etupihalla. Piilotin tunnarin ruohikkoon neljä kertaa ja nyt hetsasin Upia ennen tunnarin piilotusta kysymällä "missä oma". Hyvin löysi joka kerta :) Yhden avohypyn otin, joka oli pro!

Darran kanssa mentiin Satun ja Typyn kanssa linnunlahden koulutuskentälle. Samaan aikaan oli Josepan treenivuoro joten saatiin kunnon ryhmäpaikallamakuu (n.2min) lopuksi. Darra makasi kokoajan suorassa ja pää ylhäällä rauhallisena. Toisen pitemmän n.10min paikallamakuun otin aiemmin samaan aikaan, kun Päivi treenasi Rekon kanssa. Seisoin noin 20 askeleen päässä sivuttain Darraan päin. Kävin pari kertaa palkkaamassa ja kerran suoristamassa makuuasennon, kun Darra oli köllähtänyt lonkalleen. Ei pahasti, mutta haluan tuolle kunnon paikkamakuuasennon.
Seuraamista jankattiin Satun kuvatessa vieressä. Näyttäisi, että seuraamispaikka olisi ihan pikkiriikkisen parantunut..Pidin oikeaa kättä seläntakana, josta palkkasin ja hihna vasemmassa kädessä, jotta pystyi antamaan pieniä pakotteita tarpeen tullen.
Päästiin harjoittelemaan myös henkilöryhmää pitkästä aikaa, kun porukkaa oli kentällä. Ihan ok meni. Tein myös puolikkaan BH-kaavion seuraamisen eli pitkän suoran nopeuden muutoksin ja kaavion J-sakaran pysähtymisineen. Olin tyytyväinen, joskin ipana hieman edisti paikoitellen.
Liikkeestä maahanmeno oli taas loistava, mutta toko alon luoksetulon eteenistuminen meni vinoksi istumiseksi. Toinen luoksetulo ja eteentulo parempi, mutta vieläkin hieman vino.
Avoimen luokan kaukkareita kokeilin noin 10 askeleen etäisyydellä, eikä istumaan nouseminen toiminut ollenkaan. Lähempää toimi hyvin. Täytyy muistaa ettei itse hoppua välimatkojen kanssa liian aikaisin..

Ainiin..ilouutisia eiliseltä päivältä!
Turbon sisko Gala oli käväissyt Nastolassa tokokisoissa saaden ykköstuloksen!! Onnea Maarit ja Gala!

Ei kommentteja: