torstai 4. syyskuuta 2008

Tokoilua

Käytiin Sannan ja Minni bullmastiffin kanssa tottistelemassa eräällä hiekkakentällä. Mukavasti oli häiriötä jatkuvasti ohikulkevista ihmisistä ja koirista.

Darralle otin seuraamista. Alussa oli pientä edistämistä, mutta sitten asento korjautui. Harjoiteltiin luoksetulon sivulle tulemista edestä. Ongelmana on ollut, että tulee melko hyvin eteen istumaan, mutta sivulle pyydettäessä jää vinoon. Istutin Darran eteen ja käskin sivulle. Muutaman toiston jälkeen Darra alkoi jo melkein yhdellä perseen liikautuksella suoristamaan itsensä ja lopussa jo pomppasi ylöspäin sivulle tultaessa ;) Hassu likka. Avoimen luokan kaukokäskyjä kokeilin ja lähellä ollessa sujuu hienosti, mutta kun siirryn kauemmaksi pomppaa Darra istumaan nousussa ylös niin vauhdilla, että liikkuu eteenpäin. Noudoissa Darra haki hyvin laukalla kapulan ja toi laukalla, mutta istuu eteen vinoon. Voisi miettiä alkaisiko tuomaan kapulan suoraan sivulle.. Liikkeestä maahanmenon otin kerran ja oli loistava!
Pieni paikallamakuu treeni tuli myös, kun olin jo kakaraa autoon viemässä, kun lenkkeilijä koiransa kanssa lähestyi. Ajattelin ottaa pienen paikallamakuun ohituksen ajan ja hyvin pysyi.

Turbon kanssa otin luoksetulon pysäytyksiä takapalkan avulla. Vauhti ei onneksi hiipunut missään vaiheessa, vaikka tein monta toistoa peräkkäin. Sitten pätkä seuraamista. Äijä oli innokkaalla päällä ja oli kuin lentoon nousemassa kokoajan :) Tykkään, kun näyttää, että Upi on silloin mielissään töitä tekemässä. Kaukokäskyjä maahan-seiso-maahan. Maasta seisomaan nousee jalkoja liikuttamatta, mutta seisomasta maahan menee istumisen kautta, jolloin eteni. Sain loppuun muutaman hyvän "hissi-maahanmenon", johon päätin treenin. Vielä lopuksi pari noutoa, jotka meni hyvin.

Ei kommentteja: