lauantai 27. syyskuuta 2008

Darralle toinen alon ykköstulos

Pieksämäki 27.09.2008. Tuomari Markku Santamäki.

Luoksepäästävyys 10
Paikallaolo 9 (Käänteli päätään puolelta toiselle ja haisteli välillä maata..muuten pysyi hyvin asennossa)
Seuraaminen kytkettynä 8 (edisti alussa, jolloin ekassa vasemmalle käännöksessä kompuroin Darran jalkoihin)
Seuraaminen taluttimetta 8
(pientä edistämistä)
Liikkeestä maahanmeno 10
Luoksetulo 10
(tuli suoraan eteen ja sivulle suoraan perusasentoon, jes!)
Liikkeestä seisominen 9 (mun käsi osui Ipan naamaan jättökäskyn jälkeen, luultavasti siitä rokotti pisteellä)
Hyppy 10
Kokonaisvaikutus 9

yht. 182 pistettä 1-tulos, kunniapalkinto, sijoitus 1/11 -> luokkavoitto!

Ei mennyt ihan yhtä hyvin, kuin eka koe. Itse jännitin nyt tosi paljon ja Darra oli ihmeissään mikä sille tuli, kun tönkköjäykkänä kävelee.. Seuraamisessa ongelma on tuo edistäminen, joka hankaloittaa erityisesti vasemmalle käännöstä. Paikallaolossa täytyy olla nyt tiukkana pään pyörimisestä. Ikinä treeneissä ei ole kuitenkaan haistellut maata. Muuten hyvillä mielin lähdetään viikon päässä olevaan tokokisaan, jos se vika ykkönen tulisi ja eka koulari sitä myöten ;)

6 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Mä en voi ymmärtää!? Miten te voitte olla noin huippuja!?! Uskomattoman isot onnittelut! Mahtavan työn olet tehnyt, ei oo monella kahta noin tottelevaista bullmastiffia!
Tsemppiä ensi viikolle!! Me halutaan sukuun monta monta tokotitteliä ja teillä taitaa olla parhaimmat mahikset niitä pokata :D

Jenna kirjoitti...

Kiitoksia! Nää koiruudet aina jaksaa yllättää toimivuudellaan :) vai oliko se sittenkin nälkä, joka pistää tekemään. No emmie nyt ihan nälässä näitä kokoajan pidä ;)
Nyt tekin hopi hopi kokeeseen!

Viivi kirjoitti...

Ei me voida sinne mennä...Ei vielä mitenkään..
Voi kunpa päästäis sun tehotreeniin, niin sitten ehkä..Oili osaa nuo kaikki muut suht hyvin, mutta seuraaminen...seuraaminen on meidän kompastuskivi..neiti on siinä niin heikoilla. Jätättää ja kulkee liian kaukana. Muuten on perso nameille, mutta seuraaminen on sen mielestä super tylsää puuhaa ja ei keskity siihen ollenkaan :( Sen seuraaminen näyttää siltä, kun ei oltais koskaan treenattukaan. Pitäis alottaa se homma ihan alusta..

Gala kirjoitti...

onnea onnea onnea ihan valtava juttu! vaikkakin odotettavissa ;-)
hmmm... kohta on rodulla niin monta koetulosta että vois hakea pk-oikeuksia.... :-)) ei vaiteskaan,sotahan siitäkin syttyis ;-))

Jenna kirjoitti...

Kiitos onnitteluista!
Tokotulokset ei vissiin vaikuta pk-oikeuksien hakemiseen..? BH olisi haaveissa suorittaa Darran kanssa marraskuussa ja jos saadaan läpi puuttuisi enää kaksi hyväksyttyä BH:ta, jotta voitaisiin hakea oikeuksia ;) bläh.. mie oon jo luopunut toivosta saada näille pk-oikeudet.. toisiaan sotahan siitä vähintään syttyisi.

Sini Backholm kirjoitti...

Minäkin löysin tänne :D
Tosi hienosti teillä menee! Onnea paljon. Oot hurjasti töitä tehnyt joten onnistumiset ansainnut! Upeeta!

Sini, Remu ja Capo