maanantai 22. syyskuuta 2008

Edistystä seuraamisessa

Tänään käytiin Darran kanssa ennen iltavuoroon menoa linnunlahden kentällä ottamassa pieni treeni Satun ja Typyn kanssa. Seuraaminen, yllätys yllätys aiheena. Satu käveli vieressä, kun otin seuraamista Darralle ja sanoi aina, kun seuruupaikka oli oikea, josta sain heti palkattua. Mun on jotenkin itse hankala katsoa onko paikka oikea..Ja niitä "hyvä"-kommentteja tulikin paljon :)
Jes! Taitaa ipanalle pikkuhiljaa valjeta oikea seuruupaikka! Olen tehnyt nyt seuraamista oikea käsi selän takana, josta palkka tulee ja paljon yhden askeleen seuraamista.
Alokkaan hyppyä otin muutaman ja ensimmäinen hyppy epäonnistui Darran liikuttua kohti, kun lähdin kävelemään vierelle. Mikähän ihmeen päähänpisto tuosta nyt on tullut? Toinen hyppy ja pysyi paikalla. Kolmas hyppy oli myös ok.
Kokeiltiin myös ekaa kertaa Darran kanssa A-estettä. Este on hieman loivempi, kuin varsinainen pk-este. Juostiin kohti estettä ja lihapullalla houkuttelin esteen yli. Ei ongelmaa :) kiipesi reippaasti päälle ja rauhallisesti, mutta vauhdikkaasti tuli alas.
Avoimen kaukokäskyt ei sujuneet ollenkaan. Tarjosi seisomista, kun piti nousta maasta istumaan. Jätetään nyt voi-luokan kaukkarit pois ja treenataan vain ja ainoastaan maahan-istu maahan-kaukoja.

Ei kommentteja: