tiistai 20. tammikuuta 2009

Tokoilua

Yöllisiä pika-päivityksiä eilisen treeneistä..

Turbo
Ruutu. Nyt ruutua kiersi myös kehänauha-viritykset. Ensin pelkkä lähetys noin 10m:stä. Turbo eteni hyvin ensin kohti ruutua, mutta huomio kiinnittyikin ruudun vieressä maassa olevaan rätin palaseen, joka viime treeneissä repesi nahkarievusta irti. Tyhmä minä, kun itsekin huomasin palan maassa ruutua rakentaessa, mutta en kuitenkaan älynnyt poimia sitä pois. Uusi lähetys ja nyt meni hyvin. Siirryttiin ihan lähelle ruutua ja nyt otin mukaan pysäytyksen. Ruudussa edelleen rasian kansi ja palkka. Satu kävi juoksuttamassa uutta palkkaa ruutuun, kun Turbo oli selin ruutuun päin. Pysäytykset onnistui ihan mukavasti ja melko hyvin reagoi. Naksautin heti, kun jalat oli liikkumatta ja palkka lensi.
Ohjattu nouto. Vasemmalle neljä-viisi noutoa. Vein Turbon seisomaan merkin taakse ja Satu toimi liikkurina ja käveli ensin (minusta päin katsottuna) Turbon oikealle puolelle ja sitten vasemmalle, jonne jätti kapulan noin 5m:n päähän. Kaksi ekaa kertaa oli ok. Kolmannella kerralla Turbo lähti tulemaankin eteenpäin mun luokse. Jolloin vein se takasin merkin taakse ja uusi nouto käsky. Nyt lähti kyllä vasemmalle, mutta ei löytänyt kapulaa. Vein taas merkin taakse, lähetys ja nyt kapula löytyi ja siitä makupalaa ja rättileikkiä.

Darra
Luoksetulo. Ensin läpijuoksu hyvällä vauhdilla. Seuraava pysäytys, joka venyi ja venyi.. Sitten pätkii mun muisti treenin kulusta, mutta muistaakseni pysäytys lyhyeltä matkalta, joka hyvä. Sitten läpijuoksu ja seuraavaksi pysäytys. Tajusi, että kun teen käsimerkillä pysäytyksen en heitä makupalaa heti, vaan vasta toisella käden heilautuksella, kun odotan että pysähtyy kunnolla ja sitten vasta palkka lentää. Eikös neiti opi näin, että vasta toisella käsimerkillä kannattaa pysähtyä.. Tehtiin sitten vielä pysäytykset, joissa makupala lentää heti pysäytysmerkin yhteydessä. Saatiinkin tosi näpäkkä pysäytys tehtyä. Darra ei osaa seurata makupalan lentoa yhtä hyvin, kuin Turbo, eikä osaa ottaa kunnon koppia. Myöskään takapalkkaa en ole Darralle opettanut. Tää on niin vaikeeta, kun nää toimii niin eritavalla..
Liikkeestä maahan. Satu toimi liikkurina ja tehtiin kokeenomaisesti. Maahanmeno ihan loistava. Takasinpäin kävellessä tein hyppyaskelia häiriöksi :D ja Darran sivulle palatessa Satu toisti käsky-sanaa ja Darra ei ollenkaan ennakoinut sivulle nousua. Vapautus maasta.
Liikkeestä seisominen. Huippuhieno! Tehtiin myös tämän liike kokeenomaisesti ja likka pysyi liikkumatta, kun kiersin takaa sivulle (hyppyaskelin) ja sivulle palatessa Darra ei ennakoinut käsky-sanaa.
Hyppy. Kokeenomaisesti. Hypätessä kolautti hieman esteeseen. Istui heti hyvin esteen taakse (kiinni esteeseen....), hyppäsi hyvin takasin (ei ennakoinut käsky-sanaa :)) ja eteentulo oli hieman vino, mutta muuten hyvä suoritus. Darra sai vielä loppupalkaksi siankorvan, jota sai mennä autoon mussuttamaan, kun otin vielä Turbolle kaukkareita.

Turbo
Kaukokäskyt. Pelkästään maahan-seiso-maahan-seiso vaihtoja ja naksu apuna. Maasta seisomaan tosi hyvä. Ihan Turbon edessä ollessani teki vaihdon seisomasta maahan hyvin, mutta heti, kun oli pienikin välimatka alkoi etenemään. Laitettiin Turbon eteen esteen palanen ja nyt teki molemmat vaihdot super hienosti. Naksautin oikeasta vaihdosta ja heti perään palkka. Tehtiin aika monta vaihtoa ja ihan lopuksi siankorva takana loppupalkkana. Vaatii toistoja toistojen perään, että varmasti menee lihasmuistiin oikea tekniikka.

Ei kommentteja: