lauantai 10. tammikuuta 2009

Tokoilua

Käytiin tokoilemassa Satun ja Typyn, sekä Faldon kanssa raviradalla.
Ensin paikallaolo Typylle ja Darralle. Mentiin yhteen hevosille tarkoitettuun karsinan oven taakse piiloon. Otettiin n. minuutti paikallaoloa kylmyyden takia. Pakkasta ei ollut kuin jotain -5, mutta tuuli aika kylmästi. Paikallaolossa ei mitään ongelmia. Likka sai kunnon herkkupalkan lopuksi. Seuraavaksi Darralle seuraamista Satun toimiessa liikkurina. Seuraaminen sujui aika mukavasti. Kontakti säilyi ja käännökset oikealle ja vasemmalle, sekä täyskäännöksissä pysyi hyvin mukana. Myös juoksussa seuraamisessa paikka pysyi hienosti. Sitten pari liikkeestä seisomista, jotka Satu varmisti. Käytin pientä käsimerkkiä apuna suullisen lisäksi ja molemmat kerrat oli loistavat. Darralla menee helposti sekaisin liikkeestä seisominen ja istuminen, joten tarkkana saa olla käskyjen kanssa. Luoksetulon pysäytys toimi lyhyeltä matkalta (n.15m), mutta ohjaajan piti taas ahnehtia ja lisätä kerralla liikaa matkaa.. Darra lähti niin vauhdilla luokse, ettei pysäytyksestä ollut tietoakaan. No, matkaa lyhemmäksi ja tuli onnistunut pysäytys. Darra autoon ja Turbo kehiin.

Turbon kanssa aloitettiin ohjatulla noudolla. Vein Upin merkin taakse seisomaan, kävelin kauemmaksi ja Satu kiersi ensin Turbon vasemmalle puolelle (minusta päin katsottuna) ja oli muka jättävinään sinne kapulan ja kiersi oikealle puolelle, jonne sitten jätti kapulan. Näitä pari toistoa ja molemmilla haki suoraviivaisesti oikealta ja mukavalla vauhdilla. Otettiin vielä yksi vasemmalta haku ensimmäistä kertaa, niin että Satu käveli vain vasemmalle puolelle, jonne jätti kapulan. Turbo lähti niin vauhdilla, että sutitti hetken paikallaan ja lähti sitten vasemmalta noutamaan :) Luoksetulon pysäytystä takapalkalla ja äijän ketku varasti takapalkalle, kun kutsuin luokse! Ennen ei ole tehnyt tuollaista temppua.. Toisella kerralla yritti myös varastaa, mutta Satu kävikin hakemassa palkan pois. Saatiin kuitenkin tehtyä pari ihan ok pysäytystä. Kokeiltiin myös luoksetulosta maahanmenoa lyhyeltä matkalta ja Turbo reagoi nopeasti maahan-käskyyn ja luisui hetken maassa, kun vauhtia oli niin paljon.. Pari toistoa ja molemmat toimi hyvin. Väliin otettiin rätti leikkejä ja Turbo taisteli hyvin nahkarätillä. Satukin tuumasi, että "kyllä tästä vielä saalispelle tehdään :D". Seuraaminen sujui ihan ok ja käännökset oikealle, sekä vasemmalle ja täyskäännös, mutta sivuaskeleissa jäi vinoon istumaan. Näitä sitten jankattiinkin jonkin aikaa, kunnes saatiin pari hyvää siirtymää. Lopuksi paras palkka siankorva taskuun ja otin vielä lisää seuraamista nyt juoksussa ja hitaassa kävelyssä ja paljon käännöksiä. Palkka taskusta ja autoon. Darralle ihan lopuksi pari noutoa, joissa vauhtia piisasi. Luovutus oli ensin himpun vino, mutta korjasi tosi hyvin suoraksi ja malttoi pitää nätisti kapulaa suussa. Perusasennot sivulle suorat ja nopeat.

Tilattiin Satun kanssa netistä jalkapallosetit, joiden mukana tulee ne oranssiset kartio ruutumerkit :) niitä odotellessa..

Loppuun pari kuvaa eiliseltä lenkiltä. Ei tällä mun digikameralla saa oikein hyviä kuvia. Jotenkin vääristää mittasuhteita ja suurin osa kuvista tärähtäneitä. Eikä nuokaan oikein kuvaamisesta välitä, kun yrittää ottaa poseerauskuvia muuttuu ilmeet happamiksi.. korvat luimussa ja ilme tuollainen evvk. Huomatkaa Turbon "tavaramerkki" eli hammas :)

Näitä riehumiskuvia lenkiltä piisaisi vaikka miten paljon :)

1 kommentti:

Katja kirjoitti...

En malta odottaa että pääsette D:n kannsa starttaamaan avoimessa!