torstai 15. lokakuuta 2009

Turbo 5 vuotta!

Muutama treenipäivitys on päivittämättä, kun yksinkertaisesti ei ole tuntunut löytyvän aikaa blogin päivitykseen. Illalla on yrittänyt kiiruhtaa lenkille ennen pimeän tuloa, mutta yleensä sekään ei ole onnistunut, vaan on saanut käppäillä pilkkopimeissä metsissä. Toissapäivänä saatiin tokoilla lumisella kentällä, eikä lumi ainakaan Turbon menoa haitannut..päinvastoin! Darralle tuntuu hieman kylmä käyvän paikkamakuussa, kun oli yrittänyt vatsaa sisään vetää ja muutenkin hieman tutissut..kyynäret oli pysynyt kyllä maassa ;) Turbon kanssa ollaan yritetty tehdä viimeisiä viilailuja viikonlopun kokeeseen, varsinkin tunnarin kanssa..vaihtelevalla menestyksellä. Katsotaan miten käy. Ainakaan nyt ei ole liian lämmin keli ;)

Eilen meillä oli juhlapäivä! Meidän rakkaista rakkain äijämme Turbo täytti eilen jo 5 vuotta! Eilen ei keretty juhlistaa synttäreitä, mutta tänään sitten herkuteltiin perinteisellä maksalootakakulla :)

Kauheata, kun aika menee niin nopeasti! Vastahan me kävimme hakemassa kasvatti-Satulta tällaisen pienen punaisen ruttukasan.


Tässä Turbo ensimmäistä kertaa näytillä "mummolassa" eli mun porukoilla. Piksi näyttää isommalta, kuin Turbo-vauva :D

En ikinä voi kiittää tarpeeksi kasvattajaa tästä upeasta koirasta. Turbo on paljon enemmän mitä ikinä osattiinkaan toivoa bullmastiffia hankkiessamme. Turbo on hurmannut kaikki tutut ja tuntemattomat lapsista aikuisiin rauhallisella ja luottavaisella olemuksellaan.

Onnea rakas Turbo-lurpomme!!
Lähikuva kakusta :)
Ja vielä pari Piian ottamaa kuvaa Turbosta tänä syksynä.

Isot synttärionnittelut myös muille Bullgrin's B-pentueen sisaruksille Galalle, Niklakselle, Paavolle, Iisakille, Simballe, Vincelle, Aamulle ja Keenaille!!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upea kakku! Voiko tuollaisen tilata Nössykällekin? Koiraherra täyttää 6 vuotta 9.11.2009 :D

Riikka kirjoitti...

Onnittelut 5-vuotiaalle Turbolle ! Täältä tulee Petunia perässä, maaliskuussa tulee 5 vee mittariin:)

Viivi kirjoitti...

Turbo on vaan NIIIN ihana!!