torstai 5. maaliskuuta 2009

Tokoa ja rullailmaisua

Eilen käytiin taas reenimässä Satun ja sakemannien kera.
Darra
Paikallaolo. Typy ja Darra vieri vieressä ja me ohjaajat kyykimme piilossa piilossa ;) (suojelussa käytettävä piilo), jonka kankaassa oli hyvä kurkistusaukko. Paikallaoloa n.3min ja palkkaus välissä. Tytöt olivat katselleet ympärilleen, mutta muuten makasivat kiltisti paikoillaan.
Rullailmaisua. Satu juoksenteli maalimiehenä A-esteiden taakse ja otin neljä pistoa Darralle irtorullilla ja kaikki muut suorina palkkoina, paitsi viimeisellä piti mennä maahan. Heti ensimmäisellä kerralla muisti homman jujun ja poimi välittömästi rullan suuhun, vaikka on pari kuukautta ollut taukoa näistä treeneistä. Hyvä rullan tuonti ja näyttö. Myös kolme muuta pistoa onnistui hienosti, eikä jäänyt pussailemaan/ seurustelemaan maalimiehen luokse ja kaikki rullat tulivat hienosti perille. Likka oli aivan innoissaan ja vauhtia piisasi :) Nyt hallintakin toimi melko mukavasti, kuin aiemmin. Ollaanhan me tokoa tahkottukin aika paljon, jos sitä kautta tulisi hallintaa myös hakutouhuihin.
Nouto. Ihan lopuksi piti vielä testata tuleeko se kapula kerralla takasin. Tulihan se :) Pari noutoa, jossa ekalla palautti ravilla, mutta seuraavan toi ihan hyvällä vauhdilla. Kentää oli aurattu joten kapula ei hautautunut lumeen.

Turbo
Ruutu. Lähetyksiä targetin kanssa muutama ja loppuun pari ilman targettia. Paikka alkaa ehkä olla jo hieman parempi. Tehtiin myös ruudun ulkopuolella maasta seuraamaan tuloa.
Ohjattu nouto. Kolmella kapulalla. Reunimmaiset kapulat merkin vierellä noin 10m merkistä ja keskimmäinen noin 10m taempana. Ensin vasemmalta nouto. Lähtikin hakemaan oikeaa, jolloin huusin ei ja palautin takaisin merkin taakse. Taas meinasi noutaa oikean, jolloin kielsin ja palautin merkille. Kolmannella kerralla nouti vasemman. Seuraavaksi oikealta nouto ja mietin kuinka käy, kun olin kahdesti kieltänyt oikealta noudon.. Lähti kuitenkin hakemaan oikealta ja teki hyvän noudon. Sitten otettiin vielä vasemmalta nouto, joka tosi hyvä. Hankala osuus on kapuloiden viennissä, kun haluan, että merkkaisi kaikki kolme kapulaa. Äijä tarjoaakin vähän väliä katsekontaktia..

Tässä muutama video toissapäiväisistä Turbon voi-treeneistä.

Luoksetulo

Ruutu targetilla

Ruutu ilman targettia

Hyppynouto

Kaukoja

Lissee kaukoja.

3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Voi jumpe miten hyvän näköistä menoa!!!

Riikka kirjoitti...

te ootte TAITAVIA ! Hyppynouto varsinkin oli aivan huippu! ei muuta ku kisoja katselemaan !

Jenna kirjoitti...

Kiitos kommenteista :)
tunnari on ihan vaiheessa ja kaukokäskyissä on vielä paljon tekemistä. Uusi ongelma on seuraaminen.. perusasento on aivan liian edessä, joka tuottaa ongelmia eritoten sivuaskelissa. Ei oikein tiedä, kuinka lähteä korjaamaan.
Muut voi-liikkeet Turbolla alkaa aika lailla olla viimeistä hiontaa vaille valmiit.

Nyt harmittaa, kun Darralla jää parit kisat välistä, kun juoksut alkoi :(