perjantai 6. maaliskuuta 2009

Eilen tokoiltiin kentällä Satun ja Typyn kanssa. Darra oli hieman vaisun oloinen, jonka syy selvisi tänään, kun juoksut alkoivat.

Darra
Seuraaminen. Tein voittajaluokan seuruukaavion, jonka näin youtubessa. Sisältäen hitaan ja juoksuosuuden, sivuaskeleet molempiin suuntiin, peruutus ja paikallaankäännökset vasempaan, oikeaan ja täyskäännös. Kaikki toimi melko mukavasti ja paikkakin pysyi hyvänä.
Luoksetulo. Ensin läpijuoksu. Seuraavalla pysäytys seisomaan. Juuri pysäytyskäskyä antaessa Darra vilkaisi sivulleen. Melkein pysähtyi, mutta himmaili sitten eteenpäin. Uusi luoksetulo ja tuli tosi hyvä pysäytys.
Rullailmaisuja. Kolme ukkoa ja joka näytöllä maahan palkkaa syödessä. Hyvät rullan haut ja tuonnit. Ei yhtään meinannut jäädä seurustelemaan maalimiehen luona. Maassaoloa sai varmistella kahdella ekalla ukolla, kun ei olisi malttanut pysyä maassa, mutta kolmannella jo pysyi hyvin.

Turbo
Ruutu. Ensin targetin kanssa, joka huippu. Sitten ruutuun lähetyksiä eri suunnista, jotka aika hyviä. Yhdellä kerralla meni ruutuun, mutta saikin jonkun hajun ruudun vierestä ulkopuolelta ja meni haistelemaan maata, hetken haisteltuaan pysähtyi seisomaan, aivan kuin olisi muistanut, että jotain piti tehdä..en sanonut mitään, jolloin hakeutuikin takasin ruutuun oikealle paikalle :) Muuten paikka ruudussa alkaa olla melko hyvä ja hakeutuu hyvin taaemmaksi. Pari kertaa käskin maahan pysäytyksen jälkeen. Tehtiin ilman ruutua maasta seuraamaan tuloa.
Kaukokäskyt. Takapalkalla. Kauempaa n.10m:stä maasta seisomaan ja maahan hyvät vaihdot. Läheltä tehtiin seisomasta istumaan vaihtoja.

Ei kommentteja: