tiistai 17. maaliskuuta 2009

Darra the reissunainen

Darra vietiin sunnuntaina Jyväskylään, josta kasvattaja Satu tuli hakemaan meidän pikkuneidin. Treffasimme Turbon siskonpojan Uunon luona. Uuno on ihastuttava nuori mies ja niin hienon värinen hopea brindle. Kiitos kahvi kestityksestä Uunon emännälle Lauralle! Turbo ei päässyt mukaan, koska jouduimme lähtemään Harrin "pikku"autolla, jonne ei oikein sopinut juoksuinen narttu ja viriili uros ;) Pakko oli ottaa reissuun mukaan navigaattori, mutta mun farkussa ei toimi tupakansytytin ja navigaattorin pitää olla jatkuvasti latauksessa huonon akun vuoksi.

Darra lähtee Sadun mukana käymään Norjassa ja jos kaikki käy hyvin tulee pikku bullmastiffeja noin parin kuukauden päästä. En vain tiedä kuinka voin olla erossa likasta sen vajaa kaksi kuukautta, kun nyt viikko tuntuu jo vaikealta.. Taidan pomolle ilmoittaa, että pidän pienen palkattoman loman välissä.. ;) no ei vaiskaan. Kyllä huomaa kotona, että joku puuttuu.. on aivan liian rauhallista, eikä kukaan ole tunkemassa syliin, kun istun tietokoneella, eikä odota iloisena häntä vispaten, kun käyn esim. vessassa.. Saas nähdä, kuinka likka toimii kotiin palatessaan ja (jos hyvin käy) kanto-aikana, kun likan varalle olisi parit kisat vielä ensikuussa suunnitteilla.

Turbo saa nyt kunnon laatuaikaa, eikä tarvitse haistella juoksuista narttua kotona. Kotona ollaan treenattu joka päivä sivulletuloa edestä ja kaukokäskyjen seisomasta istumaan vaihtoa. Molemmissa alkaa pienen pientä edistystä tapahtumaan.

Jipii, nyt saatiin kokoon sellainen tokon kilpailevat ryhmä, joka kokoontuisi noin kerran viikkoon. Ryhmässä on eri tasoisia koirakoita alosta evl:ään. Ensimmäinen treeni olisi ensi perjantaina :)

Ei kommentteja: