lauantai 7. maaliskuuta 2009

tokoa parilta päivältä ja juoksut

Tänään tokoiltiin rantakylässä Tuija ja Vilun ja Aijan ja Rinin kanssa. Darralla alkoi juoksut, joten otin vain Turbon mukaan. Perkule..nyt jää Pieksämäen 14.3 ja Kuopion 21.3 kokeet väliin :( tulee samalla pieni treenitauko, joka tekee vain hyvää.

Turbo
Paikallaolo. Rinin kanssa reilu neljä minuuttia. Aijan kanssa oltiin piilossa rakennuksen nurkan takana, josta pystyi ikkunan kautta kyttäämään koiria. Puolessa välin käytiin palkkaamassa. Muutaman kerran laski pään alas ja ylös. Asento pysyi suorana. Hyvä häiriö saatiin lehden jakajasta, joka ajeli pyörällä kärri perässä paikalla makaavien koirien ohi ;)
Ruutu. Ensin targetilla ja pari lähetystä ilman targettia. Hakeutui melko keskelle ja kerran käskin maahan. Otin vielä treenin lopuksi ruutua, joka oli virhe. Pitäisi tajuta jättää liike onnistuneeseen suoritukseen. Lähetys ilman targettia. Ruutuun mennessä Turbolle iski ilmeisesti jano ja naukkaili lunta matkalla, jolloin unohti mitä olikaan tekemässä ja haahuili ruudun ympärillä. Kutsuin pois ja lähetin uudelleen. Ensin meni ruudun ulkopuolelle vasempaan reunaan, mutta hakeutui sitten keskelle.
Kaukoja. Seisomasta istumaan vaihtoja. Ei juurikaan edistystä.
Seuraaminen. Koitin saada seuruupaikkaa taaemmaksi pitämällä palkkaa oikeassa kädessä selän takana ja vasemmalla kädellä ohjasin Turbon takapäätä suoremmaksi. Tehtiin yhden askeleen seuruuta ja sitten alkoi vasta paikka paranemaan, kun koira alkoi väsymään toistoihin.
Luoksetulo. Ikävän seuraamis pätkän jälkeen tehtiin lopuksi jotain mukavempaa. Ensin läpijuoksu ja sitten pysäytys seisomaan, joka ok.

Ei kommentteja: