lauantai 22. elokuuta 2009

Nettipimennossa

Darra päätti, että isäntäväki on hyvä pitää pari päivää nettipimennossa ja oli harrastanut akrobatiaa sillä aikaa, kun olimme molemmat yövuorossa. Siirsin sohvan tietokonepöydän eteen ja tuolia ankkuroin kaapin ovien eteen, ettei likka pääsisi tutkimaan kaapin sisältöä.. Neiti ajattelikin, että hälle oli jätetty kiva temppurata ja kiivennyt mm. sohvan yli tietsikkapöydälle ja vissiin netissä surffailunsa aikana oli kaatanut mehulasin suoraan langattoman verkkomodeemin päälle. Se oli sitämyöten entinen modeemi se. Mitäs jätin mehulasin pöydälle.. No isäntä hankki uuden modeemin, eikä se maksanutkaan, kuin 90euroa. Muistan kyllä vastaisuudessa olla jättämättä mitään juomia tietokonepöydälle ;)

Mutta siis treenikulumisiin. Keskiviikkona jälleen tokoiltiin Koivuniemen kentällä ja iso porukka oli tällä kertaa paikalla, kun snautseriporukka myös treenasi samalla kentällä. Laitettiin kehänauhat kiertämään, kuin kisapaikalla konsanaan. Samalla kentällä pelasi porukka jalkapalloa ja kohteliaasti pysyivät kentän toisessa laidassa, kun joukko koiria pöllähti paikalle. Osa treenasi tulevan viikonlopun tokokisoja varten ja tehtiin kaksi paikallaoloryhmää; kokeenomainen 3min makuu ja toinen 2min välipalkkoineen.
Darra
Paikallaolo. Darran otin kokeenomaiseen paikkamakuuseen ja olin piilossa koko 3min. Ei ongelmia, paitsi lopussa nousi sivulle istumaan vasta toisella käskyllä. Oon treenaillu aika paljon ruoka-aikaan paikallaoloa ja haukottelen ja tseppailen paikallamakaavan koiran vierellä, jotta ei ennakoisi sivulle nousua..vissiin liikaa sitä treenattu, kun ei enää nouse edes oikealla käskyllä..
Turbo.
Paikallaolo. Kerrankin sain molemmille koirille tehtyä ryhmä paikkamakuut samalla treenikerralla :) Hetken aikaa olin piilossa ja hetkeksi siirryin vielä näkösälle seisomaan. Tarkoitus oli taas asento saada pysymään suorana ja sehän pysyi, mutta myöskään Turbo ei noussut sivulle ekalla käskyllä..
Seuraaminen. Suht pitkä voittaja/evl seuruu, jossa paljon käännöksiä. Turbolla ei löytynyt nyt oikein sitä kunnon virettä. Oli väljyyttä ja paikka seilasi.
Ruutu. Kokeenomainen. Ravilla ruutuun..Ensin näytti, että ei edes hahmota ruutua, vaan menee kehänauhan painona olevan ruukun luokse. En antanut uutta käskyä ja korjasi itse suunnan kohti ruutua ja pysähtyi käskystä ensin seisomaan ja siitä maahan. Paikka sentäs oli juuri oikea ruudussa, hieman siellä ruudun takaosassa. Luoksetulossa oli vauhtia, mutta loppuperusasento jäi aluksi vinoon.
Luoksetulo. Kokeenomainen. Huoh.. ravilla kaikki välit, eikä edes siitä vauhdista seisomaan pysäytys onnistunut. Maahanmeno ok. Otettiin perään toinen luoksetulo, jossa pelkkä seisomaan pysäytys ja hetsasin makupalalla ennen makaamaan jättämistä. Nyt tuli löysällä laukalla, mutta pysäytys paljon parempi.
Erittäin mukavat ja opettavaiset treenit ja neuvottiin vuoroin toisiamme ja korjailtiin virheitä. Lopulta tuli tosi kiire lähteä, että kerkeää ajoissa yövuoroon ja vasta kotimatkalla tuli mieleen, että Darran kanssa en muistanut tehdä mitään muuta, kuin paikallaolo!

Eilen käytiin Bonolle, Darralle ja Turbolle jäljet ajamassa ja Urholle tehtiin pari hakupistoa. Eve tallasi Darralle ja Turbolle jäljet. Darralle n. 100 askelta ja ruokaa joka neljännellä askeleella. Jäljen puolessa välin ja lopussa oli ruokapurkit. Turbolle n. 60 askelta ja ruokaa joka kolmannella askeleella ja vain lopussa ruokapurkki. Darra haki pitkään heti jäljen alussa suuntaa ja alku oli muutenkin hieman höseltämistä. Kun ohjaaja tajusi TAAS antaa hieman löysempää liinasta alkoi jälki sujua paljon paremmin. Ruokapurkin kohdalla käskin maahan ja toisella purkilla Darra jo melkein itse tarjosi maahanmenoa. Turbon jälki oli jälleen hyvin sekavaa ja siksakkasi ainakin kolme metriä jäljen molemmin puolin..välillä kierrähti ympäri ja yhdessä vaiheessa liinakin oli jo sotkeutunut takajalkaan. Nenä pysyi kuitenkin melkein kokoajan maassa ja kovasti se töitä teki. Loppupalkka löytyi ja pallolla pelattiin autolle mennessä.

Ensi tiistaiksi on hieroja tulossa hieromaan Turbon, Darran ja Töpön. On ollut jo pitemmän aikaa mietinnässä, että hieroja pitää saada, mutta nyt viimein on aika varattuna :) Veikkaan, että Turbosta saattaa löytyä jumi, jos toinenkin.

Tässä vielä yksi erkkari poseeraus viikon päästä 3 vuotta täyttävästä akrobaatistamme :)
Kiitos kuvasta Riikka!

Ei kommentteja: