lauantai 7. marraskuuta 2009

Tokokisat 07.11.2009 Pyhäselkä

Tokokoe 07.11.2009 Pyhäselkä, tuomari Pauli Härkönen

Paikallaolo 10
Seuraaminen 8,5
Liikkeestä istuminen 9,5
Luoksetulo 9
Ruutu 0
Hyppynouto 9
Metalliesineen nouto 9
Tunnari 0
Kauko-ohjaus 8
Kokonaisvaikutus 9

Yht. 215,5p 3-tulos, sij. 2/3

Kisapaikalla oltiin perillä hyvissä ajoin n.45min ennen suorituksen alkua. Kisat olivat kaarihallissa, jossa ollaan kerran aiemmin käyty Riikka Pulliaisen koulutuksessa. Ilmoittautuessa kuulin, että joudume suorittamaan ekana yksilösuoritukset! Mieluiten suorittaisin vaikka toisena, ettei suoraan paikallaolosta joudu yksilösuorituksiin. Kokonaisuudessaan kisoista jäi älyhyvä mieli, koska Turbon vire kesti loistavasti koko suorituksen ajan :)) Ruudusta ja tunnarista vähentyy 80 pistettä pois, kun ovat jopa neljän kertoimella olevia liikkeitä. Kyllä se jossain vaiheessa napsahtaa kaikki liikkeet kohilleen ja ykköstulos saadaan :)
Paikallaolo meni ihan ok, rauhallinen perusmakuu, pää alhaalla, MUTTA etutassu oli kiepsautettu koukkuun ja ei noussut kunnolla ylös asti istumaan..silti saatiin kymppi.
Paikallaolon jälkeen kävin nopsaan hieman palkkaamassa Turboa autolla ja sitten lähdettiin yksilösuorituksiin.
Seuraamisessa oli tosi kiva vire ja tekemisen meininki! Pari vinoa perusasentoa vähensi pisteitä. Kaavion loppuun oli jätetty kaikki sivuaskeleet, paikallaankäännökset ja peruutukset.
Liikkeestä istumisen alun seuraamisessa oli "matkalaukku-seuraamista" (ei kontaktia), mutta itse istuminen Turbon parhaimmistoa! Olisi saanut kuitenkin olla kuulema vielä nopeampi istuminen ;)
Luoksetulo oli myös Turbon parhaimpia suorituksia. Kaikki välit laukalla ja hyvät pysäytykset. Seisominen hieman venyi, josta piste pois.
Ruutu..voihan ruutu, kun piti itse sössiä koko liike.. Ruutuun lähetys tapahtui vinottain ja jäi hieman hämärään nurkkaan, mutta siitä huolimatta Turbo haki alkuvalmisteluissa katsellaan hienosti ruudun ja sinne se meni vauhdilla, mutta mikälie aivopieru multa pääsi ja käskin seisomaan Turbon liian aikaisin, enkä pyytänyt hakemaan parempaa paikkaa ruudussa. Aiemmissa kisoissa olen pysäyttänyt liian myöhään, mutta Turbo korjannut aina hienosti ruutuun oikealle paikalle. Nyt jäi seisomaan jäi aivan ruudun etureunalle ja kun käskin maahan jäi tassut ruudun ulkopuolelle. Loppu meni hienosti. Ei ennakoinut sivulle tuloa ja laukalla tuli ja jäi seuraamaan hienosti, mutta tästä munkkirinkilä.
Hyppynouto oli supervauhdikas. Hieman sähläsi kapulaa poimiessa ja vähän jäi vinoon luovuttamaan eteen, mutta muuten hyvä.
Metalliesineen noudossa vauhdilla kapulalle, mutta ravilla palautus ja kerran korjasi kapulan asentoa suussa.
Tun(n)arissa kapulat ympyrän muodostelmassa. Hienosti malttoi odottaa sivulla alkuvalmisteluissa. Haisteli kapuloita hyvin läpi, mutta otti taas oman viereisen kapulan. Palautti sikarina ja luovutus ok, hieman levoton edessä istuminen ennen sivulle tuloa. Tästä munkkirinkilä.
Kaukojen vaihdot täydet kympit!! Ei kyllä liikkunut senttiäkään :D Myös seisomasta istumaan vaihto täydellinen! Vierelle palatessa jäin tyhmä itse liian eteen seisomaan ja sivulle noustessa Turbo siirtyi samalla hieman eteenpäin. Sivulle nousuun tuplakäsky.

Suoritus saatiin videolle. Kiitos Riitta!! Laitan videot tänne blogiin, jahka saan ladattua ne.
Tästä on hyvä jatkaa!! :)) Seuraava koitos olisi ensi sunnuntaina Pieksämäellä.

Näin hienoja palkintoja saatiin 2. sijasta ja 3-tuloksesta :)
Luut ovat liian pieniä näille hurttimuksille syötettäviksi, mutta annan ne porukoiden pikkukoirille joululahjaksi :)

Onnittelut vielä treenikamuille Astalle ja Ficolle AVO1:sestä ja luokkavoitosta!!

3 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Onnittelut hienosta suorituksesta! Voi itkut että oli taas niin lähellä! Varsinkin ruutu oli TOSI PIENESTÄ kiinni onnistuminen :( Mutta se onkin se suurin haaste että joka ikisen natsaamaan kohdalleen samalla kertaa :) Zemppiä ensi viikonlopulle !!!!

Chevrott´s Daen kirjoitti...

Onnea menestyksestä!!!
Ootte parhaita!
Ja hienot kuvat olet päivittänyt ;)

Aija kirjoitti...

Onnittelut jälleen kerran hienosta tuloksesta, ykkönen ei taaskaan ollu kaukana ;) Me nähdään ensi viikolla sitten Pieksämäellä, Rinkelin olen sinne kans ilmoittanu voittajaan.. =_=