maanantai 20. heinäkuuta 2009

Tokoilemassa

Tänään kokoonnuttiin Kulhon pesäpallokentällä jälleen tokoilun merkeissä. Sama paikka missä oli ne viime torstain tokokisat. Turbolle palautustreeniä ja Darralle muutama voittajaluokan liike.

Darra
Paikallaolo. Katla, Rini, Fico, Darra ja Nitya. Kestoa yht. 4min piilossa ja kahdessa osassa. Välillä palkkaus. Darra pysyi suorassa asennossa kokoajan. Hieman oli katsellut ympärille, kun Astan lapset pelasivat palloa, yms häiriönä ja Fico hieman piipitti vieressä Darran ja Nityan perään, jolla on juuri juoksut loppuneet.
Seuraaminen. Elli käskytti voittajaluokan seuraamisen. Darralla ihan älykiva vire ja kontakti :) Darralta hetkeksi katoaa kontakti aina liikkeelle lähdössä, johon tulee nyt kiinnittää huomiota. Seuruupaikka pysyi hyvänä ja välillä hieman painoi seuratessa, mutta enemmin hieman liian tiivis, kuin väljä. Tykkäsin kovasti!
Liikkeestä istuminen. Annoin käskysanan hiukka huonosti, kun juuri rupesi käskyä antaessa kurkkua kaivertamaan, mutta silti likka istui hyvin ja heti palkkaus.
Hyppynouto. Tätä ollaan tehty joskus kauan aikaa sitten. Ekalla kerralla kiersi esteen ja meni noutamaan kapulaa, mutta otti kapulan suuhun siitä kapulan päästä :D hassu.. Heitin kapulan kauemmaksi ja houkuttelin hyppäämään esteen takasin. Toisella yrityksellä ohjasin Darraa hyppäämään esteen ja nouti kapulan ja hyppäsi takasin. Kolmannella kerralla hyppäsi pois päin ilman avustusta ja jäi seisomaan esteen taakse. Käskin uudelleen noutamaan ja annoin hyppykäskyn varmuuden vuoksi takasin tullessa ja hyppäsi hyvin. Tästä saadaan varmasti toimiva liike pienellä harjoittelulla :)
Kaukot. Ruokakupilla ollaan alettu treenaamaan maasta seisomaan ja seisomasta maahan vaihtoja. Kokeilin nyt kentällä ja maasta seisomaan tekee oikein tassuja juuri liikuttamatta, mutta maahan mennessä vielä etenee. Maasta seisomaan käskysana "top". Pitänee miettiä minkä käskyn ottaisi seisomasta maahan..Turbonkin kanssa jankattiin piiitkään juuri näitä vaihtoja, että tekisi "hissinä".

Turbo.
Paikallaolo. Tein Turbolle sivummalla paikkamakuuta samalla, kun Aija treenasi Riniä. Tarkoitus oli saada asento pysymään suorana ja liikkumatta ilman tassujen venkoilua. Välillä kävin palkkaamassa. Ei nyt yrittänytkään korjailla asentoa.
Seuraaminen. Elli käskytti voittajaluokan seuruun ja naksuttelin välillä hyvistä liikkeille lähdöistä ja palkkasin muutaman kerran suorituksen aikana.
Liikkeestä istuminen. Tehtiin koemaisesti ja hyvinhän se sen teki..mikähän ihmeen sekoilu se seisominen oli kokeessa..
Luoksetulo. Pari pysäytystä seisomaan. Ensin noin. 30m:stä, joka ok, mutta palkkaus hieman epäonnistui, kun heitin kokonaisen lihapullan Turbon taakse ja meni hetken aikaa ennenkuin löysi sen maasta. Sitten n. 20m:stä, jossa hyvä pysähtyminen ja palkkauskin onnistui.
Ruutu. Pari ruutuun juoksetusta noin 15-20m:stä. Sinne se meni ruudun sisälle laukalla ja suoraviivaisesti :)

Ei kommentteja: