keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Panikointia!!

Juu tässä olen mietiskellyt ja panikoinut tämän päivän, että miksi ihmeessä menin ilmoittamaan meidät jo nyt voittajaan..osa liikkeistä on kuitenkin ihan kesken ja miten helv***ssä saan tuon otuksen motivaation riittämään koko kokeen ajan..!? Tänään annoin päiväruoan ruutuun menon yhteydessä ja onnistuin senkin liikkeen sotkemaan pienellä kuvaustuokioilla ennen treeniä..
Tarkoitus oli ottaa muutama kuva ja laitoin lihapullan palasen etupihalla olevan ison kiven päälle, jotta poseeraisi kivasti. No niistä poseerauskuvista ei tullut mitään, mutta jotain kuvatuksia saatiin. Laitoin sitten kameran syrjään ja käytiin hakemassa ruokakuppi ja jätin sen maahan. Yritin ensin lähettää n. 25m:stä ruutuun, mutta ainakun kysyin "missä ruu"? Turbo katseli kivelle päin minkä päällä se kuvauspalkka oli ollut :( voi perk.. vilkaisi jonnekkin eteen jossain vaiheessa ja lähetettäessä meni sinne kivelle..no otettiin aina askel lähemmäs ruutua ja kyselin "missä ruu" ja aina se oli sinne pirun kivelle menossa. Aurinko paistoi kirkkaasti juuri ruudun suunnalta, joten sekin ehkä vaikutti hahmottamiseen.. Vein Turbon hetkeksi pois ja sanoin ettei saa ruokaa sitten ollenkaan. Hetken päästä kokeiltiin uudelleen n. 10m:stä ruutuun lähetys niin, että se pirun kivi jäi taakse ja nyt meni suoraan ruutuun, jonne pysäytys seisomaan ja maahan ja kupille vapautus. Annoin ruoan kolmessa osassa ja tehtiin vielä yksi lähetys ruutuun toisesta suunnasta, jossa ruutu ei ollut aivan suoraan edessä päin vaan jäi hieman vasemmalle puolelle talon nurkan takia. Meni ruutuun liian vasempaan reunaan, mutta korjasi itse keskemmälle. Tein vielä yhden ruudun etupihalla sepelille ja lähetys n. 25m:stä. Taas jäi ruudun vasempaan reunaan, mutta korjasi keskemmälle ja nyt käskin suoraan maahan ja vapautus kupille.

Tein vielä pikkutunnarin, jossa 3 vieraan hajuista rivissä ja oma kapula toinen vasemmalta päin. Omassa hieman apuhajua mukana. Aloitti suoraan vasemmalta haistelun ja oma löytyi heti seuraavana. Palautuksessa oli niin innoissaan, että pyöritti kapulaa pari kertaa suussa ja kun olin ottamassa kapulaa Turbo sylkäsi huolimattomasti kapulan ja tippui maahan.

Aapuaa..laskin että olen käynyt noiden kanssa vuoden aikana 17:sta kokeessa (15 toko- ja 2 BH-koetta), mutta jännitys ei ole yhtään hellittänyt. Päinvastoin.. Yritän kokoajan ajatella, että lähdetään vain yhdessä hauskaa pitämään eikä hampat irveessä tulosta vääntämään. Kunhan vain jäisi hyvä mieli kokeesta, että koira toimisi kivasti enkä itse töppäilisi pahemmin..

nimim. lueskellut tokon sääntöjä koko illan ;) ja taidan nukkua seuraavan yön lihapullat molemmissa kourissa :D



sakemanni-seisotus.. miten tuon pää näyttää niin isolta..?

mamman pikku-ukko

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Nyt hermoilut sikseen !!!! Hyvin se menee kunhan et itse HERMOILE !!! Zemppiä täällä pidetään peukkuja!!!

Jenna kirjoitti...

Kiitos tsempityksistä! :)
Mie oon aina kauhee hermoilija.. työkaveri sanoikin, että hankin vielä itselleni vatsahaavan tällä menolla..