perjantai 25. syyskuuta 2009

Jäljestystä

Tänään käytiin jälellä. Mukana oli eräs jälkiguru arvioimassa koirien työskentelyä :)

Darralle n. 100m:ä ja Turbolle hieman lyhyempi. Molemmat suoria ja Darralla aika harvakseltaan makkaroita askeleilla ja Turbolla hieman tiheämmin.
Jäljet vanhenivat jotain puolisen tuntia. Darra ei tuntunut nyt keskittyvän ajamiseen ja poukkoili välillä jäljen molemmin puolin. Makkaroita jäi syömättä paljon, mutta jälesti ihan kivasti pitempiä tyhjiäkin väliä. Saattoi olla harhajälkiäkin, kun noita sienestäjiä riittää nyt metässä kiusaukseen asti..Häntä heilui jatkuvasti, joka tarkoittaa, että a) Darra ei keskity jälkeen kunnolla, b) Darra tykkää jälestämisestä :)

Turbo meinasi ampaista jälelle hirvää kyytiä ja jouduin pidättämään menoa aika lailla liinasta. Turbo teki ehkä parhaimman jälkensä tähän asti. Tuntui keskittyvän paremmin, kuin Darra, vaikka yritti edetä kuin höyryjuna. Makkaroita jäi syömättä, mutta ei yrittänyt niin usein lähteä takajälelle, kuin ennen.

Saatiin vinkiksi kokeilla käyttää isompia makupaloja jälellä ja hieman harvemmin n. joka kymmenennelle askeleelle. Pienempien makupalojen kanssa, kun ensin mennään yli ja sitten saadaan haju, että sinne taakse jäi ruokaa ja alkaa pyöriminen ja takajälen ajo ;)
Kyllä se kuulema kuitenkin ihan ok jäljestämiseltä jo näytti, kun ollaan tehty jälkeä vasta alkukesästä asti.

Ei kommentteja: