maanantai 29. kesäkuuta 2009

Tunnaria

Eilen myöhään illalla tehtiin vielä onnistunut tunnari, jossa kaksi vieraan hajustamaa ja oma rivissä O I I. Vire oli aivan liian korkealla ja liian hätäisesti haisteli kapuloita läpi, mutta ei nostellut vääriä ja oma sieltä löytyi!

Tänään iltavuoron jälkeen taas tunnari ja tehtiin ensin seuraamista ja yksi liikkeestä istuminen enimmän vireen laskemiseksi. Seuruuseen olin tosi tyytyväinen. Sivuaskeleet, hidas ja juoksuseuruu toimivat hyvin ja koko paketti tuntui olevan kasassa. Voi, kun noin tekisi kokeessakin..Liikkeestä istuminen myös super!
Sitten siihen tunnariin. 3 vieraan hajustamaa kapulaa ja oma rivissä I O I I. Omassa kapulassa en ole käyttänyt enää mitään apuhajuja (sylkeä, makupalan hajua, tms.). Meni vauhdilla kapuloille. Haisteli ensin omaa, sitten viereisiä kapuloita ja taas omaa ja toi oman luokse. Harjoituksissa käyttämäni vieraan hajuiset kapulat on aiemmin joku hajustanut ja sen jälkeen pakattu minigrip-pusseihin. En tiedä säilyykö haju miten voimakkaana pusseissa, mutta kaipa ne jollekkin haisevat. Ehkä tästä vielä joskus saadaan toimiva liike ;)

Darran vatsa on ainakin alkanut toimimaan :) Annoin eilen ja tänään levolacia ruiskulla suuhun. Darraa kyllästyttää makoilla vain sisällä ja käydä pienillä kävelyillä takapihalla. Jospa maltettaisiin olla nyt levossa ainakin tikkien poistoon asti. Tänään poistin painesiteet ja ihan nätin näköinen haava sieltä löytyi. Olen nyt huuhdellut haalealla vedellä haavaa ja putsannut betadinella.

1 kommentti:

Sanna Pirinen kirjoitti...

Terkkuja sinne ja onnittelut näin jälkikäteen TK2:sta! Mä oon niin kade teille kun ootte niin reippaita ja jaksatte treenata noin kovasti!
Darrakin on varmaan jo täysin toipunut leikkauksesta.
Hyviä vointeja teille kaikille!