lauantai 13. kesäkuuta 2009

Darran toka AVO1

Käväistiin tänään Jyväskylässä tokoilemassa. Aamulla n. klo 6.15 lähdettiin Even kanssa ajamaan kohti Jyväskylää (varattiin kunnolla aikaa ;)) ja perillä oltiin siinä 10.15. Pidettiin yksi pitempi kahvitauko ja muutamat pysähdykset välillä. Myös ihana rotikkapoju Bono lähti Darran seuramieheksi reissuun ja päädyttiin lähteä Even autolla liikenteeseen. Onneksi lähdettiin sillä oli aikas hiostava keli ja autossa oli ilmastointi :) Kiitos Eve & Bono matkaseurasta ja kokeen videoinnista!

En ollut täysin tyytyväinen Darran suoritukseen, vaikka ykköstulos tuli, koska oli niin muissa maailmoissa ja varsinkin liikkeiden välissä sai tehdä töitä, jotta koiran sai edes perusasentoon. Seuraamisessa paikka heitteli ja käännöksissä joko väljyyttä tai liian tiivis, jolloin kompuroin Darran jalkoihin. Vauhti oli tänään se avainsana tai siis sen puuttuminen mm. luoksetulon loppu ja noudon palautus tultiin ravilla. Hypyssä ei hypännyt ekalla käskyllä ja istumiseen tarvitsi lisäkäskyn, kun jäi nuuhkimaan estettä hypyn jälkeen.. Jäävät sentäs onnistui tänään erinomaisen hyvin. Kaukoissa jouduin myös ekaan istumiseen antamaan lisäkäskyn, kun ensin tiiraili taakseen liikkuria. Paikkamakuu jouduttiin uusimaan, kun yksi koira lähti viereisen koiran luo ja tuomari kutsui kaikki ohjaajat palaamaan koirien luo. Darralla pysyi hyvä vire paikkamakuussa ja asento suorana, eikä nuuskinut maata :) juu ihan mahtava likka kuitenkin tuo oli siinä hiostavassa kelissä. Mie vaan oon välillä hieman perfektionisti ;) katsotaan joko se TK2-koulari saataisiin parin päivän päästä!!

Tokokoe Jyväskylä 13.6.2009
Tuomari Mauri Pehkonen

Paikallaolo 10
Seuraaminen 7
Liikkeestä maahanmeno 10
Luoksetulo 8
Liikkeestä seisominen 10
Nouto 9
Kaukokäskyt 9
Hyppy 5
Kokonaisvaikutus 8
yht. 171 pistettä, sij. 2/6

Ipana joutui heti pito-treeniin kotiin tullessa ;)

4 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Onnea Darralle! Ei näytä vain kamalan onnelliselta tuossa kuvassa. x)

Riikka kirjoitti...

Suuret onnittelut tätäkin kautta !!!
Mun kokemus on, että bullmastiffit eivät ole parhaimmillaan näissä hiostavissa kesäkeleissä :( hieno suoritus ja ainahan jää jotain parannettavaa, se on todella harvinaista että kaikista liikkeistä kymppi napsahtais :)
Peukutuksia Kuopioon!

Gala kirjoitti...

hyvä te !!

Kirsi kirjoitti...

Paljon onnea jälleen kerran hienosta suorituksesta :)