lauantai 22. toukokuuta 2010

Tokoa taasen

Olin aamupäivällä yhdistyksemme jälkikisoja katsomassa ja pyörimässä pari kertaa apuna henkilöryhmässä ja illasta iski sitten into treenata tokoa. Onhan tässä jo melkein viikko taukoa pidetty ;)

Otin iltaruoat pihalle ja koirat vuorotellen töihin. Kupin jätin aina auton viereen maahan, nakit taskuun ja koiran kanssa etupihalle.

Turbo
Ohjattu nouto. Vasemmalta haku. Otin ennen kapuloiden vientiä yhden merkille menon, joka meni hyvin ja Turbo jäi hyvälle paikalle merkin taakse. Seuraavaksi jätin istumaan ja vein kapulat paikoilleen. Hyvä merkki ja hyvin jatkoi vasemmalle päin, mutta sitten bongasi keskikapulan ja kielloista huolimatta otti suuhun. Käskin pudottamaan ja ohjasin noutamaan vasemman kapulan. Toisella kerralla oli juosta merkin ohi, mutta sain pysäytettyä kuitenkin merkin kohdalle ja teki hienon haun vasemmalta. Siitä nakki ja palloleikkiä. Käytän nyt joka treenissä tuota keskimmäistäkin kapulaa, jotta tottuu ettei sitä noudeta, vaan jätetään rauhaan.
Idari. Yllättävän hyvä vire Turbolla ja mukava into seuruussa! Kaikki jäävät toimi hyvin ja tein vain pienet kävelypyörähdykset koiran ympäri. Maahanmenosta palkan heitto taakse.
Luoksetulo. Ensin himmaili ravilla luokse. Uusi yritys ja nyt tultiin laukalla koko matka. En ottanut nyt pysäytyksiä ollenkaan, kun tuntuu taas alkavan ennakoimaan niitä. Sentään lähti tulemaan luokse heti ekalla käskyllä :)
Seuruu. Loppuun seuraamista ja palkkailin tiiviistä täyskäännöksistä. Hyvä vire kesti ja tehtiin myös pätkä seuruuta juoksussa ja lopulta vapautin kesken liikkeen ruokakupille.

Darra
Ruutu. Tänään ruutu löytyi ilman ylimääräisiä etsimisiä ja suht hyvällä laukalla mentiin ruutuun. Ruudusta luoksetulon teki ravilla ja treenattiin hetki vain pelkkää loppuosaa. Vein Darran ruutuun makaamaan ja ennen kutsua lähdin juoksemaan ja palkkasin heti, kun tuli luokse.
Luoksetulo. Ravilla eka luoksetulo. Toisella kerralla jo laukkasi ja palkkasin sitten pelkästä läpijuoksusta.
Hyppynouto. Muuten ok, mutta eteenluovutus meinasi jäädä aina vinoon. Jätin Darran istumaan eteen taakse kapula suussa ja kävelin itse esteen toiselle puolelle. Hyvä palautus esteen yli, mutta luovutus jäi taas vinoon. Kun otan yhden askeleen taaksepäin korjaa Darra asennon suoraan. Otettiin sitten pelkkää kapulan luovutusta eri asennoista. Mietin jos opetan Darran palauttamaan kapulan suoraan sivulle. Kokeiltiinkin pari kertaa suoraan sivulle palautusta ja aika hyvältä näytti.
Seuruu. Vire alkoi Darralla laskea, mutta saatiin kuitenkin tehtyä vielä ihan mukava seuruupätkä lopuksi ja hinkattiin tiiviitä täyskäännöksiä, joista sai palkkaa. Lopulta kesken seuruun vapautus kupille.

Ei kommentteja: