lauantai 15. toukokuuta 2010

Huh hellettä..

Tilasin täksi päiväksi -10 astetta.. aamulla kisapaikalle ajaessa auton mittari näytti 25 astetta lämmintä..kiva kiva. Toin Darran odottamaan suoritustaan kehän lähettyville ja kastelin pyyhkeen litimäräksi ja pyyhe Darran niskaan. Loppupelissä yllättävän hyvin Darra jaksoi kuitenkin tehdä töitä, vaikka oli todella kuuma keli. Muutamassa liikkeessä tuomari katsoi kyllä läpi sormien, kun mielestäni olin jo käyttänyt kaikki sallitut käskyt.

15.05.2010 Polvijärvi, tuomari Pauli Härkönen.

Paikallaolo 10, piilosta palatessa oli Darra siirtynyt lonkka-asentoon, mutta tästä tuomari ei sakottanut.
Seuraaminen 8, alku ok, mutta paikoin meinasi hyytyä. Lisäkäskyjä jouduin käyttämään, mutta juuri samalla hetkellä tuli myös siirtyminen juoksuun, normaaliin kävelyyn ja siten ei tuomari sakottanut. Täyskäännökset olivat kaameita tänään.
Liikkeestä istuminen 10, taas jäi istuminen vinoon linjaan, mutta tuomari ei ottanut pisteitä.
Luoksetulo 6, lisäkäsky alun luoksetuloon, kun bongasi jotain selän takaa. Pysäytykset aika hyvät, hitaalla laukalla välit ja loppu ravilla.
Ruutu 5, kyllä se ruutu lopulta löytyi, mutta ei oltais oikeesti ansaittu yhtään pistettä ;) Darra juoksi ruudun ohi, pysäytin seisomaan ja kahdesti käskin käsimerkillä + suullisesti menemään ruutuun. Ruudussa pysäytys seisomaan ja maahan. Olin varma, että liike jo nollautui, mutta lähdin silti liikkurin ohjeistamana kävelemään kohti ruutua. Yllätys oli suuri, kun tuomari näyttikin viittä pistettä! Lisäksi tuli aika hitaalla vauhdilla seuraamaan.
Hyppynouto 0, tässä tuli joku oikosulku.. Hyvin hyppäsi ja oli menossa kapulaa hakemaan, mutta sitten bongasi jotain kehän ulkopuolelta ja oli menossa ulos kehästä. Pysähtyi onneksi juuri reunanauhan kohdalle ja annoin uuden tuo-käskyn. Likka bongasi maasta sinisen merkin, jolla oli kehänauha maassa kiinni ja yritti sitä ottaa suuhun. Sitten en muista miten lopulta bongasi kapulan maassa (näytinkö kädellä suuntaa, vai mitä) ainakin annoin vielä yhden nouto-käskyn, mutta lopulta löysi kapulan ja teki hienon paluuhypyn ja palautti kapulan. eteentulo jäi hieman vinoon. Mutta jokatapauksessa liikaa käskyjä.
Metalliesineen nouto 8,5, muuten ok, mutta ravilla palautti. Oisko ollut vielä lopussa vino luovutus edessä..
Tunnari 9, lähti ekalla käskyllä omaa etsimään..jee! osui ensin omalle, mutta lähti silti käymään kapuloita läpi. Pyöri varmaan kahteen kertaan kaikki kapulat läpi, kun taisi unohtaa missä se oma oli. Lopulta nappasi oman suuhun ja palautti ravilla.
Kauko-ohjaus 5, (is-se-ma-se-is-ma)taas eka vaihto oli istuminen. Se meni hyvin, mutta seuraavaan seisomiseen tarvis toisen käskyn. Seisomasta maahan annoin aika voimakkaan käskyn, eteni hieman ja myös maasta seisomiseen annoin kovan käskyn, jotta nousee varmasti ja otti myös tässä yhden askeleen eteenpäin.
Kokonaisvaikutus 8
yht. 227 pistettä, 2-tulos, sij. 1/3

Saatiin näin hienot palkinnot; narupallo, ruokakuppi ja lisäksi 5e:n ruokalahjakortti :)

Ja hieman posetusta..

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Komea poseeraus ja hienostihan teillä meni kuumasta ilmasta huolimatta!
Hyvä te!

Chevrott´s Daen kirjoitti...

Onneksi olkoon!

Riikka kirjoitti...

Suuret onnittelut ! aivan upea suoritus tässä kelissä! meidän koirat oli vartin ulkoilun jälkeen päivällä ihan puhki ;) iltasella jaksettiin jo pidempi lenkki.

Jenna kirjoitti...

Kiitos kaunis onnitteluista! :)

Yllättävän hyvin Darra kyllä jaksoi kuumasta kelistä huolimatta :)
Kisapaikalle ajaessa ilmastointi huusi täysiä, mutta likka läähätti kieli pitkällä takakontissa..

Nyt Darra saa jäädä pienelle kisatauolle ja jatketaan sitten ykkösen metsästystä myöhemmin.
(..jos ohjaaja vain malttaa :P )

Jarmo kirjoitti...

Hei Jenni & Harri & koiruudet!

Kunnioittavat tervehdykset täältä Espoosta Turbon ja Darran hienoista toko-suorituksista!!! Muistanpa mitä Harri aikoinaan sanoi Turbosta ja hänen oppimiskyvystään pentue tapaamisessa Helsingissä (2005)...
Upeata työtä kerrassaan!!!

t. Aila ja Jarmo Holopainen & pikku Jakke (bullmastiffi-poika 3kk)