lauantai 12. joulukuuta 2009

Turbolle menolippu erikoisvoittajaan!!!

Uskomatonta, mutta totta..! Tänään Pieksämäen tokokisoista Turbo sai viimein voittajaluokan ykköstuloksen ja sehän tarkoittaa sitä, että saatiin kilpailuoikeus tokon kuninkuusluokkaan nimittäin erikoisvoittajaluokkaan!! Hyvä Turbo! Videot suorituksesta myöhemmin luvassa :)

Pieksämäki 12.12.2009, tuomari Markku Mäntynen

Paikallaolo 10
Seuraaminen 8,5
Liikkeestä istuminen 9
Luoksetulo 6,5
Ruutu 7
Hyppynouto 9,5
Metalliesineen nouto 9
Tunnari 8
Kauko-ohjaus 9,5
Kokonaisvaikutus 9
yht. 271 pistettä, VOI1 ja sij. 3/8

Paikallaolo hyvä ja rauhallinen, mutta etutassu oli käännetty koukkuun....!
Seuraamisessa säilyi tosi kiva vire yllä. Muutama vino perusasento ainakin tuli.
Liikkeestä istuminen olisi saanut olla nopeampi.
Luoksetulossa tarvitsi alun maahanmenoon lisäkäskyn ja seisominen taas hieman venyi. Lopun luoksetulossa törmäsi ihan kunnolla ja jäin hetkeksi horjumaan paikalle :P Laukalla tuli kuitenkin kaikki välit ja suht suorat eteenistumiset/ sivulle tulot!
Ruutuun juoksi vauhdilla ja hakeutui ruudun vasempaan laitaan, jossa kierrähti ympäri ja käskin seisomaan, mutta tekikin vielä kerran kierrähdyksen ja jouduin antamaan uuden käskyn seisomiseen. Maahan meni ok, mutta hitaanlaisesti. Loppukuviot meni hyvin.
Hyppynoutoon pyysin ohjatun noudon isoa laipallista kapulaa ja sain, kuin sainkin haluamani ;) ja hienostihan sitten Turbo suoritti liikkeen, kun ei tarvinnut koko turpaa painaa hiekkaan :)
Metallinouto muuten ok, mutta ravilla palautti. Nyt ei saalistanut kapulaa kummassakaan noudossa.
Tunnarissa laukalla kapuloille, haisteli hyvin kapuloita läpi ja ravilla palautti. Hieman steppaili kapulan luovutuksessa edessä ja taisi ne kapulat hieman siirtyä paikaltaan ison turvan haistellessa niitä läpi ;) Mutta OMA TULI PERILLE!!
Kaukoissa tuli taas hieman etenemistä seiso-istu vaihdossa, muuten hyvät vaihdot.

Mutta siis ei voi olla kuin tyytyväinen ja ohjaaja onkin ollut loppupäivän (ja loppuvuoden) aivan pilvilinnoissa ja suupielet korvissa :)) Vire kesti nyt koko suorituksen ajan melko hienosti ja kaikki liikkeet osui melko lailla nappiin! Piian kanssa startattiin Pieksämäelle joskus klo 7 aikoja ja takasin kotona oltiin klo 21. Jäätiin katsomaan vielä erikoisvoittajaluokka, kun samassa kokeessa oli maajoukkueen karsintakisat ja paikalla oli Suomen tokon kärkinimiä kisaamassa. Kyllä olikin upeaa katsottavaa! Samalla sai kunnon tutustumisen meidän tulevaan luokkaan. Ajattelin suoraan siirtyä erivoihin Turbon kanssa ja kokeillaan lähteä hakemaan toista valiotitteliä ;)

Siinä Turbon hieno pose eiliseltä :)

7 kommenttia:

Chevrott´s Daen kirjoitti...

Tosi hieno saavutus!!!
Hip hei ja hurraa!
Hyvä te!!!

Viivi, Selma ja Watti kirjoitti...

Onneks olkoon!!!

Unknown kirjoitti...

SUPERSUURET ONNITTELUT! Huippusuoritus:)
:) Sanna & Team Remarkabull
www.remarkabull.net

Viivi kirjoitti...

Turbo on vaan kone! Ja sitä ei pysäytä mikään, innolla jännitetään mukana tulevissakin koitoksissa! Järjettömän isot onnittelut jälleen kerran!

Gala kirjoitti...

OLET TURBO IHAN PARAS !

Riikka kirjoitti...

Super hyper onnittelut !!!! nyt te nappaatte sen tokovalio tittelin!
te ootte ihan huippuja!!!!

Unknown kirjoitti...

Ihan hirmuisasti onnea, olette te melkoinen pari! Mahtaa olla makea tunne kun Turbo on ihan huippu!