lauantai 15. marraskuuta 2008

Tokokoe Pmk 15.11

Do dii.. juu ei saatu viimeistä avon ykköstä vaan saatiin eka kolmostulos. En tiedä mikä/ mitä äijän päässä liikkui, kun niinkin varma liike, kuin paikallaolo, mikä on ollut Turbon varmin liike tähänasti meni nollille. Turbo oli lähtenyt viereisen kultsunartun luo leikki/ kosinta mielessä, kun olin ottanut vain muutaman askeleen pois päin. Ennen maahan-käskyä Upi haisteli maata ja oli poissaoleva, mutta en ikuna päivänä olisi uskonut, että nousee ylös. Kyllä harmitti varsinkin sen kultsunartun puolesta. Onneksi uusinnassa saivat 10 paikallaolosta. Kävin pahoittelemassa tilannetta jälkeenpäin nartun ohjaajalle. Eli tiedossa paikallamakuutreeniä mielellään juoksuisten narttujen välissä kylki kyljessä, perhana! Seuraamisessa Turbo ei seurannut vaan käveli vieressä noin metri väljyyttä, eikä kontaktista tietoa. Juoksuosuuden jälkeen alkoi herneet liikkua ja muistua mieleen mitä tarkoittaa seuraa-käsky. Jäävät oli vissiin ok. En tiedä miten loppupelissä meni, kun en vilkaissut ollenkaan taakse. Luoksetuloon olin tosi tyytyväinen! Pysähdys oli melko napakka. Noudossa tuli kapulan kanssa vinoon eteen istumaan. Kaukokäskyt sujui huipusti. Hyppy-käskyn saadessa Turbo meni esteen vierellä olevan pöydän luo, jossa oli noutokapuloita. Kutsuin luokse, uusi hyppy-käsky ja taas sama homma. Tuomari sanoi välimatkasta esteeseen, että auttaisiko lyhempi matka ja silloin tajusin, että Darralle käytän pitempää valimatkaa esteeseen, kun hyppää niitä laaka-hyppyjä, mutta Turbo ei olisi tarvinnut niin pitkää matkaa. Otin maksettuna treeninä vielä yhden hypyn lähempää ja johan olisi ollut 10:n liike :( Liikkeitten välissä sain käskyttää ihan kunnolla, ettei lähtisi omille teilleen joten kokonaisvaikutus 8.

Tuomari Pauli Härkönen

Paikallaolo 0

Seuraaminen taluttimetta 7
Liikkeestä maahanmeno 9
Luoksetulo 9
Liikkeestä seisominen 9
Nouto 8,5
Kaukokäskyt 10
Hyppy 0
Kokonaisvaikutus 8
yht. 132 pistettä 3-tulos

Kävin vielä takaisin kotiseuduille tullessa ottamassa Turbolle tokoa raviradalla. Seuraamiset meni hyvin, vaikka satoi vettä ja maa oli märkä. Yhden askeleen seuruissa piti hienosti oikean seuruupaikan ja asennon suorana. Askelsiirtymät oikealle ja vasemmalle alkaa myös sujua melko hyvin. Otin muutaman noudon ja keskityttiin kapulan tuomista suoraan eteen. Jätin myös istumaan kapula suussa ja kutsuin luokse. Avoimen hyppyä otettiin molempiin suuntiin ja hienosti meni. Kokeilin myös hyppynoutoa. Ekalla kerralla meinasi kiertää esteen takaisin tullessa, mutta ohjasin esteen taakse, josta hyppäsi yli. Toiset hyppynoudot meni jo tosi hyvin. Eteenistumista suoraan täytyy vielä harjoitella. Loppuun pari ruutuun lähettämistä n. 5 m:stä, jotka meni hyvin. Meni hyvin ruutuun etummaisten merkkien välistä, söi makupalat keskellä ruutua, tuli heti kutsusta luokse.

Darralla oli virtaa, kun tultiin kotia ja otinkin sille avoimen kaukkareita ja toimi hyvin. Muisteltiin myös mitä se liikkeestä seisominen tarkoittaa, kun on nyt omaksunut sen istumaan jäämisen vähän liian hyvin..

4 kommenttia:

Aija kirjoitti...

Voi harmi, ettei vielä tullut ykköstä! Tsemppiä kovasti jatkoon, teillä on niin hienoja suorituksia ollut, että kyllä se sieltä varmasti tulee!

Riikka kirjoitti...

Aina ei voi onnistua :)
joskus näillä pojilla on mielessä ihan muut asiat kuin tokoilut :)
se tässä haaste onkin. Teillä on mennyt NIIN HUIPUSTI tähän saakka ettei yhdestä 3. tuloksesta kannata lannistua ! Onnea jatkoon!

Katja kirjoitti...

Harmin paikka!
Mut älkää masentuko kokonaan, kyllä se ykkönen aivan varmasti vielä tulee! Kolmas kerta toden sanoo. Mikälie ollut Turbon mielessä, varmaan joku juoksunen narttu ollut mukana kisoissa. =( Jos ne on just alkaneet, niin sitähän ei välttämättä omistaja ole huomannut... Tai sitten siellä on esim. eilen käyny joku juoksunen narttu tokoilemassa. Tai jotain muuta. Ei kyllä kuullostanu yhtään Turbolta!

Jenna kirjoitti...

Kiitoksia tsempityksistä! Juu eihän sitä tiedä mitä näiden päässä aina milloinkin liikkuu..jos liikkuu yhtään mikään ;) Eniten harmittaa tuo paikallaolo etenkin se nartun puolesta. Turbolla on aina ollut niin varma paikallamakuu, että nyt tuli iso takapakki sen suhteen. Tuo elukka on maannut puolet (ainaski ;)) elämästään paikkamakuussa!