lauantai 20. maaliskuuta 2010

Tokokoe Pieksämäki 20.3.2010

Nyt on Darrankin kanssa startattu voittaja. Hyvä fiilis jäi kokonaisuudessaan. Voittajassa oli 9 koirakkoa ja me oltiin suoritusvuorossa viimeisiä. Muutenkin oli aikataulut hieman myöhässä joten Darra joutui odottelemaan autossa reilu pari tuntia omaa vuoroaan. Johtuiko siitä, vai mistä, mutta viimeisiä liikkeitä tehdessä Darralle iski väsymys ja pelkät sivulle perusasentoon hakeutumiset tuottivat suuria ongelmia. Alkupään liikkeissä oli vielä tosi kivasti mukana ja teki innolla töitä. Olisi pitänyt Darraa hieman enempi riekuttaa ja herätellä liikkeiden välissä, mutta en sitten uskaltanut, ettei Darra olisi kiihtynyt liikaa ja lähtenyt kirmailemaan pitkin maneesia ja moikkailemaan tuomaria/ liikkuria, yms.. Tulosta lähdettiin hakemaan ja tasoa testaamaan ja ei voi olla, kuin tyytyväinen likkaan! Ruudun ja oman kapulan löytymiset olivat erävoittoja! <3
Kiitoksia vielä Laura Okkerille meidän suorituksen videoinnista!

Seuraaminen, liikkeestä istuminen ja luoksetulo

Ruutu

Hyppynouto

Metalliesineen nouto

Tunnistusnouto

Kauko-ohjaus

Pieksämäki 20.3.2010, tuomari Kaisa Poutanen

Paikallaolo 10
Seuraaminen 9
Liikkeestä istuminen 10
Luoksetulo 7
Ruutu 7,5
Hyppynouto 0
Metalliesineen nouto 8,5
Tunnari 5
Kauko-ohjaus 6
Kokonaisvaikutus 8
yht. 233 pistettä, VOI2 ja sij. 4/9

Paikallaolo. Kuulema ihan puhdas oli. En tiedä oliko paljoa katellut ympärilleen.
Seuraaminen. Videolta huomasin, että kävelen itse tavallista hitaammin jostain syystä, mutta anyway.. Darra teki hyvää seuruuta ja tähän olen tosi tyytyväinen.
Liikkeestä istuminen. Ansaittu kymppi :)
Luoksetulo. Seisomaan pysäytys venyi ja maahan menon jälkeen tuli ravilla luokse. Käskiessä sivulle Darra painautui tiukemmin eteen istumaan ja piti antaa lisäkäsky sivulle tuloon. Muuten olen tyytyväinen tähän liikkeeseen, kun pysäytyksiä on ollut vaikea harjoitella Darran kanssa, ettei vauhti kärsisi liikaa.
Ruutu. Jee!! Darra löysi tiensä ruutuun :) pysähtyi etummaisten reunanauhojen kohdalle aivan, kuin olisi etsinyt katseellaan targettia..hakeutui kuitenkin onneksi syvemmälle ruutuun ja hyvin noudatti seisomis- ja maahanmenokäskyjä. Seuraamaan tulo oli epävarma..tuli hitaalla vauhdilla ja oikealle puolelle (?). Korjasi itse paikkansa vasemmalle puolelle lopuksi. Ollaan treenattu nyt paljon pelkkää häiriökävelyä, ettei Darra varastaisi ruudusta tuloa, joten itse loppuseuruu on jäänyt vähemmälle treenille.
Hyppynouto. Voi ohjaaja, mikä tumpelo olin!! Heitin kapulan aivan vinoon esteen nähden ja Darra kiersi esteen takaisin tullessa. JOS olisin käskenyt hyppäämään niin ehkä Darra olisi hypännyt ja ehkä oltaisi saatu tästä jotain pisteitä..(tää jossittelu on niin hauskaa jälkikäteen ;))
Metalliesineen nouto. Vauhdilla läheti hakemaan, otti metskun hyvin suuhun, mutta palautti ravilla ja sivulle siirtyminen hiiiiidas..
Tunnari. Oma löytyi!! :D no joo..en tiedä ansaittiinko loppupelissä tästä yhtään pistettä todellisuudessa. Kääntyessäni takasin kapuloiden suuntaan, nousi Darra ylös ja jouduin antamaan lisäkäskyn oman etsimiseen. Kapuloita haisteli hyvin ja omaa käytti suussa. Jatkoi etsimistä ja mielestäni näyttää videolla, että Darra avaa suunsa väärän kapulan kohdalla, muttei kuitenkaan ota sitä suuhun, palaa omalle ja tuo hyvin epävarman näköisenä luokse. sivulle tulo hiiiiiidas.
Kaukot. Eteni n. puolet mittaansa. Ainakin sei-maa ja sei-is vaihdoissa tuli etenemistä. Videolla kuulostaa, että joutuisin antamaan lisäkäskyn alussa maahanmenoon, mutta ääni kuuluu taustalta.

1 kommentti:

Chevrott´s Daen kirjoitti...

Onnittelut hienosta tuloksesta! Nyt on voittaja korkattu, ja noin hyvin meni! Millonkas on seuraavat kilpailut? Jostain syystä videot latautuvat nyt niin hitaasti, että pitää katsella toisella kertaa.